Campions… també a la llarga

Andreu Blanes i Violeta Feliciano guanyen el Campionat d’Espanya d’Orientació a Peu de llarga distància a Soria

La Comunitat Valenciana aconsegueix el títol global, mentre que el Colivenc es proclama subcampió de clubs 

Campions en qualsevol distància. Passat cap de setmana va tindre lloc a Soria els Campionats d’Espanya d’Orientació de Llarga Distància, per a completar els Campionats d’Espanya que fa mes i mig tingueren lloc a Lleó, i com en aquella ocassió a la distància mitja i sprint, el protagonisme ha estat de nou entre els orientadors de la Comunitat Valenciana: Andreu Blanes i Violeta Feliciano del Club Colivenc Onil que han aconseguit una victòria que en el cas de Blanes li dóna el plé de triomfs.   

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Blanes, ple absolut…

3 de 3. demostrsant que a dia de hui és el millor orientador a peu que tenim a Espanya. Andreu Blanes va vèncer este cap de setmana al CEO de Distància Llarga que va tindre lloc a les localitats de Duruelo de la Sierra y Cabrejas del Pinar a Soria i va completar així un ple absolut de victòries després de l’or que va aconseguir també en la Mitja Distància i en Sprint al CEO de Lleó. 

Los chicos de oro


PUBLICITAT

Antoñico, Casal i Serrano…

Blanes, que venia d’haver fet un gran paper als Europeus d’Orientació, va mantindre un ma a ma interessant amb Luis Nogueira (Málaga COMA) que a la fi es fa decantar per només 25 segons per a l’orientador alacantí. 01:18:18 de Blanes per 01:18:43 de Nogueira. Tercer en el pòdium va ser el català Marc Serrallonga (Barcelona CAT-O).

També entre els millots estigueren Antonio Martínez (Colivenc) que va acabar el que fa 5, amb Roger Casal (Colivenc) el que fa 6, i Luis Sánchez Serrano (Villena -O) en la posició novena, dins del top 10.

PUBLICITAT

Violeta, gran victòria…

En categoria femenina la victòria va ser molt més còmoda per a Violeta Feliciano que va fer una gran prova, llevant-se així l’espina del que havia estat una mala actuació als Europeus. Feliciano va ser la més rápida en completar el circuit amb un temps de 01:20:13 traent més de tres minuts a les seues comunales de pòdium Anna Serrallonga (GO-Xtrem) i Marta Guijo (VIA_PLATA). 

«Tenia ganes de córrer a la llarga i refer-me d’un europeu desastrós» indicava Violeta. «Volia pujar els ànims i m’ha eixit molt bé tot i anar al límit físicament. He lluitat fins el final i gràcies a una carrera prou neta m’he pogut dur doblet en el bosc. La meua època de només sprinter, ja és aigua passada».

PUBLICITAT

Gil, Cobo i Camarasa

També destacades les actuacions d’altres companyes del Colivenc com ara Esther Gil, Alicia Cobo i Ana Camarasa que acabaren dins del top 10, Esther en cinquena posició, Alicia la que fa 6 i Ana Camarasa en la posició 8.

PUBLICITAT

CAMPIONS PER COMUNITAT

Els grans resultats individuals dels nostres orientadors, a més del bon paper en els relleus, acabaren donant el títol global a la Comunitat Valenciana que altra vegada més va aconseguir imposar-se a la resta de comunitats.

Així les coses la Comunitat Valenciana va sumar un total de 7509 punts, en lluita tancada amb la delegació catalana que va fer un total de 7267 i la Comunitat de Madrid que va fer 7041.

COLIVENC, SEGON PER CLUBS 

Qunat al resultat per clubs, el Colivenc es va quedar esta volta en segona posició, només superat pel Cat-O per un estret marge de punts. 4399 per 4219. De la resta de clubs de la Comunitat Valenciana, el Universidad de Alicante Orientació va acabar quint amb  3421 punts, el Valencia -O el que fa 12, el Villena O el 20, el Correcaminos el 23, el CEAM Ibi el 32, el Simepierdo el 69, el Verd 3 el 75, el Sant Joan d’Alacant el 92, CC Valencia 93, Alicante -O el 94 i UPV el 101.

Més dades:

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »