Talens i Aran dominen Confrides

La carrera de 43km, dominada per la del Marathon Crevillent i el d’Irun Club

En la cursa de 24k guanyen Elia Moya i Sebas Sánchez, i en la de 19k Carlos Vidal i Mari Tamarit

Myriam Talens, la incombustible Myriam Talens, va imposar la seva llei, la de la més forta, el que és ella amb la calma de sempre però forçant la màquina com cap de les altres. La corredora del Marathon Crevillent es va imposar en els 43km, la prova reina de la tercera cita del Primavera Trail Confrides, i ho va fer amb contundència. Més ajustada va estar el triomf en categoria masculina, on Josue Aran (Irun Club) va ser el més ràpid per escassos dos minuts. La cursa va comptar amb 700 participants.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Poderosa Talens

Myriam Talens va controlar la carrera de principi fins el final. La corredora de la Comunitat era en el grup capdavanter de dones fins que, a partir del quilòmetre 12, va trobar el seu punt i va fer la seua carrera. I aquesta no és una altra que remar sense mirar al darrere. La del Marathon Crevillent va començar a obrir espai, fins a meta.


Cartell de complet a Confrides


 

Tant espai va ser aquest que va arribar a la plaça de l’Anouer de Confrides amb 5.48.25, deixant a més d’un quart d’hora la segona classificada, Carmen Evangelista Zamora (6.06.26), mentre que la tercera en meta era Lucía Martínez, amb 6.10.17.

PUBLICITAT

Aran, per 2 minuts

En homes la cosa va estar més ajustada. Perquè tot i volar, literalment en un recorregut ben exigent, Josue Aran va acabar amb un crono de 4.32.27, el que era 2.01 millor que el segon classificat, Juanma Oriente (CEE Trail Club). La tercera posició era per a Alejandr Córcoles (Marathon Crevillent), que va acabar amb 4.41.16.

PUBLICITAT

Carrera dura

Va ser la prova reina una carrera molt dura, d’ambient pirinenc segons afirmaven molts dels participants que arribaven a meta realment cansats per l’esforç d’una carrera molt exigent.


Confrides corre per Gabriel


 

24k, rapidíssima

Era ràpida la cursa de 24k i més la va fer Sebas Sánchez (Marathon Crevillent), amb un crono de 2.05.28. El podi va estar lluitat, perquè segon va ser Roberto López (Trivici Team) per ben poc darrera de Sánchez, amb 2.06.48. Tercer va finalitzar Joel Montiel  (Titanic Team), en el seu debut a un trail, amb 2.16.27.

PUBLICITAT

En dones, el triomf va ser per a Elia Moya (Soca-Run), amb 3.06.41, mentre que segona va finalitzar Carmen Martínez (CA Benidorm), amb 3.09.52. Tercera en el podi absolut femení va ser Jessica Mataix (Aper Alcoi), amb 3.16.09.

Repte Aitana per a…

El Repte Aitana -la cursa de 19km- va tindre de guanyadors Carlos Vidal (MetaEsport), amb 1.39.14, i Mari Tamarit (Aper Alcoi), amb 2.13.01. L’ontinyentina afirmava que tornava a recuperar sensacions després d’uns mesos de dubtes recuperant la salut: “He hagut de baixar el ritme de carreres i per fi he trobat la carrera en què m’he sentit bé”.

PUBLICITAT

En homes, Fran de la Cruz (Ginestar Atletisme Benissa) va ser segon per darrere de Vidal, a poc més de minut i mig, mentre que Emili Séllés (Maratón Crevillent), que perdia el fil de la senda i es perdia, es veia penalitzat en meta amb la tercera plaça (1.43.22).

Tamarit, en dones, guanyava amb suficiència. Molta, de fet. El seu temps era de 2.13.01, mentre que la segona, Beatriz González, aturava el crono en 2.21.04. La tercera en el podi femení era Paloma Climent, amb 2.37.55.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »