Moixent, la penúltima

Les classificacions generals en homes i dones estan molt obertes en el Circuit de les Comarques Centrals

Roberto Gómez, Alex Seguí, Alicia Parreño i Gloria Medina lluiten pel mallot groc a una prova amb 40km i 1.040m/+

Després de la celebració de la passada prova de Castelló de Rugat, amb l’entorn del Benicadell de fons i amb una espectacular batalla en la lluita per les primeres places, ara arriba la penúltima cita del Circuit de les Comarques Centrals amb tot molt emocionant.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

La cita és a Moixent, el pròxim diumenge 27 de maig a les 9:00h, on hi ha molt en joc perquè el Circuit s’ha posat molt interessant en la part capdavantera. A més, es tracta d’una competició que està agradant als participants i que inclou a cada prova un gran nombre de corredors. Això sí, de corredores no n’hi ha tantes, tot i que les que hi són, volen.

PUBLICITAT

En homes…

Hi ha dos noms destacats en la classificació general del Circuit, actualitzada fins el moment. Es tracta de Roberto Gómez i Alex Seguí, que mantenen un duel molt interessant. Gómez suma 811 punts, mentre que Seguí en té 803. Al darrere, també mirant de reüll, es troba Jordi Gil en la tercera posició de la general, amb 784.


Batalla al Benicadell


PUBLICITAT

Dones: Parreño o Medina

En dones la cosa està ben clara. Són Alicia Parreño i Gloria Medina les que estan en la batalla des del principi de la competició. I ja en seran set proves amb aquesta de Moixent. Les dos han anat alternant-se en les victòries de les diferents carreres que s’han disputat fins el moment. Entre elles està la lluita pel groc.

PUBLICITAT

Primera a Moixent

La carrera de Moixent serà, a més, la seua primera edició. La prova ha adoptat el nom I Marxa BTT Moixent Panda Palmer, Memorial Rafael Tomás García «El Nani”. Es tracta d’un nou impuls a aquest esport a aquesta localitat. Això sí, a Moixent fa temps que es respira l’arribada d’aquesta prova. El passat cap de setmana, tant dissabte com diumenge, es van fer unes eixides d’entrenaments per la zona per començar a obrir boca.

PUBLICITAT

Només quedarà Polop

Després de la celebració de la carrera de Moixent, el calendari estarà llest per tancar-se en aquest Circuit de les Comarques Centrals. Eren huit proves les programades per a aquesta edició 2018 del circuit, i la setena és Moixent. La que posarà el punt i final a la competició regular, i acabarà de decidir els líders, guanyadors i podis, serà a Polop, el pròxim 3 de juny.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »