Oliver fa cim a l’Everest

L’esportista valencià aconsegueix ascendir la muntanya més alta del planeta

Després dels ajornaments pel mal temps, per fi dilluns 21 de maig va ser el dia en què ho va poder assolir

Javier Oliver ja ha coronat l’Everest. Així ho confirmava la seua dona, Carmen González-Meneses, ahir mitjançant la seua pàgina de Facebook. L’expedició nord-americana en què formava part l’esportista valencià ja descendia del cim, en el que és, tot siga dit, una nova prova molt important que s’ha de superar. ‘Encordados por la vida’ ho ha tornat a fer. Ha tornat a lluitar per una fita, i l’ha aconseguit. La lluita contra el càncer segueix sent la seua raó de ser.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Esperant el bon temps

Javier Oliver fa dos mesos que és a Nepal. Esperaven poder iniciar l’atac a la muntanya més alta del món el passat 10 de maig, però l’oratge no ho permetia. Com sol passar en aquests casos, mana el fred, el vent, la neu i el sol, i depenent del que hi haja, es fa.

PUBLICITAT

L’atac al cim

Finalment, fa uns cinc dies que va començar l’aventura final, l’atac al cim. Oliver, integrat en una expedició nord-americana, era a la llista d’escaladors, i allà que va anar. Desconnectat i sense poder donar informació al canal d’unió que era la seua dona a través de les xarxes socials, les notícies no arribaven.


L’Everest de Javier Oliver


PUBLICITAT

Fins ahir, que Carmen González-Meneses ho feia públic. Ahir, de fet, l’expedició era encara en ple descens. No es tenia molta més informació, més enllà de saber que el grup havia coronat el cim i que iniciava el descens. Com deia ella mateixa a les xarxes socials, l’absència de notícies és senyal de bones notícies.

PUBLICITAT

Contra el càncer

Javier Oliver i Carmen González-Meneses formen el grup ‘Encordados por la vida’, una iniciativa que aporta fons a l’Associació Espanyola Contra el Càncer, i que en diferents expedicions al voltant del món ha aconseguit recaptar uns 20.000 euros en els últims dos anys.

PUBLICITAT

Es tracta d’una visió solidària d’aquests dos esportistes que, en cap cas, paguen les expedicions amb els diners recaptats, que són íntegres per a la lluita contra aquesta malaltia. Aquesta setmana s’anirà coneixent com ha estat l’arribada d’Oliver al camp base.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. L’entrevista SLA03: “Cada dia estava més dèbil” | Sense Límits Aventura - […] Oliver fa cim a l’Everest […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »