El Mundial de Raquel

La corredora de Castelló Raquel Martínez torna a les victòries després d’haver superat un càncer de pit

No fa tant de temps el de Raquel Martínez (Tuga Wear) era un dels noms que estava en boca de tots en el món del trail a Castelló, a la Comunitat Valenciana i també a nivell nacional. Grans resultats com una victòria a la MiM al 2014, un top 5 a la CCC del UTMB i integrant fins i tot al 2016 la selecció espanyola per al Mundial de Trail… acompanyaven el seu currículum i la seua trajectòria que es va frenar al 2017 per un càncer de pit.

Superada la malaltia, fa uns mesos va tornar a còrrer. Ara ha tornat a guanyar pujant-se al pòdium del Trail CEAS de Sagunt i del Moriscos Trail a la Vall d’Almonacid passat cap de setmana…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Canvi radical…

Al 2016 tingué l’oportunitat d’integrat la selecció espanyola de Trail que va participar al Mundial de Trail a Portugal. Allà acompanyava a Laia Cañes en la que era la primera experiència internacional de les dos.

Dos anys després Laia Cañes es proclamava subcampiona del món a casa, al Penyagolosa Trails, una cita que Raquel va viure desde fora, encara recuperant la forma després d’haver afrontat un càncer de pit al 2017.

Guanyant la carrera més dura

Laia Cañes: subcampiona del Món de Trail


PUBLICITAT

Tornant al pòdium…

Va poder tornar a córrer a finals de desembre, després de 8 mesos sense competir. Va ser al Trail de Marines on va retrobar-se amb les sensacions de penjar-se un dorsal a l’esquena. Les ganes però anaven més que les cames. Encara tocava treballar per anar recuperant sensacions.

I ha estat en este mes de maig on Raquel Martínez ha tornat als pòdiums i a les victòries. Primer al Tuga Trail a Castellolí i després de forma consecutiva al Trail CEAS de Sagunt i passat cap de setmana als 23 km de la Moriscos Trail a la Vall d’Almonacid.

PUBLICITAT

PUBLICITAT

El seu Mundial…

Els resultats després de tants mesos de sacrifici quedaven posats de manifest en l’agraïment que recentment Raquel expresava al seu facebook.

«Gràcies Deu meu per este regal. Gràcies per donar-me forces perquè només Tu saps l’esforç i sacrifici que faig cada vegada que em pose unes sabatilles. No és un Mundial de Trail, però m’has fet guanyadora del meu Mundial».

PUBLICITAT

La vida continua…

Raquel continuarà ara corrent i disfrutant de la muntanya. Com ja feia abans i com ara fa de forma més conscient després de la malaltia. Sabent que els pòdiums i les victòries estan bé, però el que importa és disfrutar i fer-ho amb bona companyia.

Perquè com explicava recentment, després del pòdium queda la vida. «Una gloria que s’esvaix en arribar a casa, pose la rentadora i pense qué he de fer de sopar i qué em duc a l’endemà per a dinar». La beneïda rutina de la vida.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »