Gestalgar tanca el CTV

La prova de la comarca dels Serrans és l’última de les huit que han format el Circuit Trail Valencia-Cajamar

El Circuit Trail Valencia-Cajamar és la gran cita que ha estat omplint diversos caps de setmana al llarg de la província de València. Han estat fins el moment set proves, totes plenes d’emocions i de tensió per la lluita per les posicions capdavanteres, però en realitat un conjunt de carreres que ha donat molt de color al món del trail valencià. Ara arriba l’última prova del Circuit. Gestalgar es prepara per al diumenge 27.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

INSCRIPCIONS

Les inscripcions estan obertes fins demà, i es poden fer ací:

És un circuit especial perquè es disputa a la província de València i ha inclòs tanta diversitat de zones, pobles i paratges que ha tingut un atractiu diferent per a tots els participants. L’última prova va ser a Cortes de Pallàs, on a més es va disputar el Campionat Autonòmic de les mitges distàncies.


Els campions FACV de 10k i 21k


Allà es va veure un nivell de competició realment alt, i amb una participació altíssima (550 persones) que parla molt clarament de la bona salut del CTV. Ara la carrera se cita a Gestalgar, a la comarca dels Serrans, on la batalla tindrà dues proves programades. Dues distàncies. Dos reptes.

PUBLICITAT

18km i 9,5km

La prova reina la marcarà la carrera dels 18km que compta amb un desnivell de 700 metres. Serà tot una aventura en un entorn de muntanya que dóna, i molt, per fer-ho exigent. L’altra carrera, més curta, l’sprintrail, comptarà amb 9,5km i un desnivell de 370 metres. Una prova ràpida, però en la rapidesa estarà també part de la seua duresa. L’eixida de les curses està programada per a les 8:30h del pròxim diumenge.


Cofrentes abre el Circuito Trail Valencia


PUBLICITAT

Classificacions per decidir

El que està per decidir són les classificacions generals. És el més interessant d’un circuit d’aquestes característiques, que premia la regularitat, i aquesta ha de ser constant en un CTV amb huit proves en aquesta edició. Per tant, els podis estan oberts, i quedaran decidits a Gestalgar.

En el trail, en homes domina Joanthan Benito (Som Passatge), seguit per Paco Gil (Trail Serra Vernissa) i Agustín Baviera (Corremón). En dones, les tres primeres són Laura Mirasol (Corremón), Encarna Fernández (Serra Vernissa) i Yolanda Hernández (Green Power Sports). Per equips, domina el Serra Vernissa, seguit pel Green Power Sports i el CT Rehab Esport Aldaia.

PUBLICITAT

A l’sprintrail dominen…

En l’sprintrail, la classificació general té en les tres primeres places masculines a Cristian Álvarez i Alex Campos, els dos de l’Alex Campos Team, i Roberto Martínez, del Serra Vernissa. En la categoria femenina es troben en el podi provisional tres corredores de l’Alex Campos Team: Sara Pérez, María Muñoz i Míriam Provencio. Per equips mana l’Alex Campos Team, seguit pel Green Power Sports i el Serra Vernissa.

PUBLICITAT

Huit proves

Cofrents, Navarrés, Ontinyent, Cortes de Pallàs, Xeresa, Chella i Vallada han enlluernat la competició durant mesos. Ara és Gestalgar la que posa el punt i final amb una cita que promet emocions fortes en la lluita pels podis.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »