BTT a Moixent i Villar

Penúltima cita a la Costera amb el Circuit de les Comarques Centrals

A la Serranía arriba una prova de l’Open de la Comunitat Valenciana amb totes les categories

El cap de setmana sobre dues rodes té dos punts de màxim interès. El primer, a Moixent amb el Circuit de les Comarques Centrals que està decidint-se. El segon, a Villar del Arzobispo on es disputa una prova de l’Open de la Comunitat. Tot a gran nivell.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Moixent perfila el Circuit

Està la cosa ben animada al Circuit de les Comarques Centrals. Arriba la cita de Moixent que guanya en interès pel fet de ser la penúltima del calendari abans de tancar-se al juny a Polop. A Moixent, entre el seu guerrer i les seues muntanyes amb sendes i trialeres per donar i vendre, alguns noms s’hauran de buscar els llocs privilegiats dels podis del Circuit. En aquesta lluitarà estaran homes com Roberto Gómez o Alex Seguí, i dones com Alicia Parreño i Gloria Medina. La prova constarà de 40km i 1.040m/+.


Moixent, la penúltima


PUBLICITAT

Open a Villar

Villar del Arzobispo agafa les regnes del BTT federatiu amb la prova de l’Open de la Comunitat Valenciana, Gran Premi La Serranía. Aquesta cita del diumenge comptarà amb totes les categories, per la qual cosa hi haurà diferents recorreguts, dureses i distàncies, sempre depenent d’horaris i edats. Així les coses, a les 9:00h arrenca la competició amb els Màster 30, 40, 50 i 60, a més de la categoria femenina i cadets. La batalla continuarà a les 10:45h, amb la segona carrera, en la qual entraran les promeses, principiants, alevins i infantils, cadascú en les seues distàncies. Per últim, a les 12:00h, la prova reina amb els elit, sub-23 i júniors.

PUBLICITAT

Carretera a Requena i Orpesa

Dues proves de ciclisme de carretera, marxes cicloturistes, es colen en el cap de setmana de les dues rodes. Es tracta de la Siete Picos de Requena i la Titánica d’Orpesa. Les dues, dissabte. I les dues, de grandíssim nivell i exigència per als participants. La primera és ja un clàssic. La segona va camí de ser-ho si no és que ja té el ‘títol’.

PUBLICITAT

La Siete Picos és una llegenda, una marxa on es donen cita molts dels que, en unes setmanes, s’atreveixen amb la Quebrantahuesos. Ideal per acabar de perfilar la forma, prepara per al participant el recorregut de 192 quilòmetres i els seus set ports de muntanya.

PUBLICITAT

La Titànica completa una bogeria de quilòmetres. Ho hauna distància de 291km, una altra de 261km i una més ‘curta’ de 237km. Per a valentes i valents sense dubtes una cita que ja té un nom que s’aproxima molt a la realitat perquè, a més, ja se sap que l’interior de Castelló apunta maneres amb això de pujar i pujar i pujar i pujar…

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »