Cap de setmana de CTV i VTF

El Circuit Trail Valencia-Cajamar es tanca a Gestalgar amb dos recorreguts molt interessants

Fondeguilla celebra la seua Volta al Terme, que compleix amb 37 edicions

El trail en estat pur. La temporada en el punt de clímax. El cap de setmana arriba amb moltíssimes carreres, i algunes d’una importància capital pel seu impacte. La primera, Gestalgar i la seua Peña María, que tanca el Circuit Trail Valencia-Cajamar. La segona, la Volta al Terme de Fondeguilla, que compleix ni més ni menys que 37 edicions. Però n’hi ha més. Molt més.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

El CTV acaba a Gestalgar

Gestalgar ha de ser una festa el diumenge, perquè serà la prova que tancarà el Circuit Tral Valencia-Cajamar (CTV). La cita comptarà amb les dues distàncies habituals, una de curta, l’altra de més llarga. Totes especials. La curta serà l’sprintrail, 9,5km ràpids i exigents (depèn sempre del ritme, clar), amb 370 metres de desnivell. La llarga serà altra història, amb el doble de distància, 18km amb 700m/+. Les dues carreres, amb la mateixa hora d’eixida, a les 8:30h. I amb els podis, masculins, femenins, de cada distància, per decidir.


Gestalgar tanca el CTV


PUBLICITAT

Fondeguilla, paraules majors

Les distàncies a vegades marquen la dificultat, l’aposta pel mite, la lluita contra tot. És el cas de Fondeguilla, que proposa per al dissabte 26 la seua Volta al Terme amb 34,50km i 2.470m /+. L’eixida, a les sis del matí des de la plaça de l’Ajuntament, amb la recollida de dorsals oberta des de les 5:00h. Compte amb els horaris de tancament de controls: al quilòmetre 20,3 (Marianet), fins a les 10:30h, i a meta a les 14:00h. També hi haurà la prova cadet i júnior, a les 8:00h, amb 14km i 901m/+.

PUBLICITAT

Fins el Desert

El Desert de les Palmes viu la seua pujada, 30 edicions per a ella, dissabte de de les 18:00h. En total, 7,8km de carrera amb eixida des del punt quilomètric 0,8 de la carretera del Desert CV147, on el Cerro de la Magdalena. La prova acaba en el 8,6 d’aquesta carretera, en l’alt del Desert de les Palmes. Hi haurà transport per als participants, des de les 19:15h, per tornar de la meta a la zona d’eixida.

PUBLICITAT

Nules, CxM Castelló

Les 12 edicions del Circuit de la Diputació de Castelló parlen d’anys de solidesa. Ara arriba en aquest circuit de 2018 la cita de Nules. Abans es van disputar les carreres de la Vilavella, Castro d’Alfondeguilla, Vall d’Uixó i Onda, i després de Nules encara faltarà, el 16 de juny, Sant Joan de Moro. A Nules, el pròxim diumenge 27, 18km des de les 7:30h.

PUBLICITAT

Ciudad de Teruel

A Terol també hi haurà presència de participants valencians perquè és zona propera i estimada. Així, la 7ª edició de la carrera per muntanya Ciudad de Teruel proposa dues proves per a diumenge. La reina és la de 21,7km i 1.100m/+, amb eixida a les 9:30h des de la plaça del Torico. Per altra part, també hi haurà una carrera de promoció, amb 11,2km i 450m/+, amb eixida a la mateixa hora.

Vertical a l’Hotel Bali

Una prova diferent, però sempre referent, és la del dissabte a Benidorm, a l’hotel Bali. 15ª edició d’aquesta carrera en pura lluita contra el crono, amb 52 pisos i 924 esgraons per davant. O per damunt, per ser exactes. L’eixida, a les 17:00h.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »