Pinedo, Lliga de Clubs

El triatló té una única prova el cap de setmana, al costat de València i amb el títol autonòmic de paratriatló en joc

Després d’unes setmanes amb triatlons i duatlones com per omplir milions de pàgines de llibres, el cap de setmana que ja arriba ho fa amb només una cita per als adults, i dues per al triatló escolar. Dos dies de treva en un calendari que portava un ritme frenètic, amb les tres províncies acollint arreu competicions. És Pinedo el centre de tot, amb el seu sprint que és, a més, Lliga de Clubs i Campionat Autonòmic de paratriatló.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Pinedo es caracteritza per ser un triatló còmode per a centenars de participants que, dels voltants de la capital i les localitats properes, s’hi acosten amb facilitat. Es tracta a més d’un circuit per on habitualment entrenen molts triatletes, amb la qual cosa la motivació és extra. Es tracta d’una distància sprint (750/20/5) que té el seu interès competitiu.

PUBLICITAT

Classificacions

Després de les cites de Massamagrell, Nules i Calp, la classificació de la Lliga de Clubs té al capdavant el CEA Bétera en dones i el CEC Antella-Frutas Tono en homes. Això en Primera Divisió, mentre que en Segona manen Tridimonis en dones i CT Alzira en homes.

PUBLICITAT

La resta, escolar

El cap de setmana ofereix més carreres, sí, però de promoció. Els triatlons escolars permeten comptar amb un gran nombre de participants que, poc a poc, es van enganxat a aquest esport. Es disputen dos, a Puçol i a Aspe (aquest és aquatló), i els dos són puntuables per a la respectiva fase provincial, un a València i l’altre a Alacant.

PUBLICITAT

Puçol: 500 participants

Des de les 9:00h del dissabte i des de la plaça Rosa dels Vents de Puçol, el triatló escolar arrencarà amb les diferents categories i distàncies. Es tracta d’una carrera que ha tingut molt bona resposta dels més menuts amb una inscripció que frega el límit de 500 participants que s’havia establert.

PUBLICITAT

Aquatlón escolar a Aspe

Aspe, amb el Poliesportiu de centre d’operacions, viu el seu primer Aquatló escolar per a totes les edats de promoció. Els cadets nadaran 0,5km i correran 2,8km; els infantils 0,3 i 1,9; els alevins 0,2 i 1,4, els benjamins 0,1 i 0,75; i en multiesport la distància serà molt curta: 50 metres de natació i 350 de carrera a peu.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »