García i Valle dominen Gestalgar

L’última cita del Circuit Trail Valencia-Cajamar corona també en la prova de 9,5km Àlex Campos i Isabel Murillo

En les dues distàncies del Trail de Gestalgar Peña María, puntuable per al Circuit Trail Valencia-Cajamar va haver batalla. Tanta com parlen les escasses diferències entre els millors a la part privilegiada, la que omple els podis. En la prova reina de 18,5km, David García (Superatesport.com) i Noelia Valle (CA Utiel) van ser els dominadors, mentre que en l’sprintrail de 9,5km es van imposar Álex Campos i Isabel Murillo, els dos de l’Álex Campos Team.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

18,5km

La prova de major distància, la que despertava un gran interès per la seua duresa i pels noms d’alguns i algunes corredores, va tenir dos podis de luxe. En homes, David García s’imposava amb un crono d’1.28.44, una marca molt bona en un traçat d’aquesta exigència. Però, el seu temps va ser millor que el del segon classificat, Rafa Murcia (CxM Valencia), per escassos 21 segons.

PUBLICITAT

L’emoció en la tercera posició la posava també Jonathan Benito (Som Passatge), que arribava amb 1.46 de retard però també molt prop d’un crono realment bo. La prova és que, a partir d’aquests tres homes, la resta ja van arribar passats els sis minuts respecte a García. Javi González (Outdoor Natura Moncada) va ser quart a 6.16 del guanyador.


Gestalgar tanca el CTV


PUBLICITAT

En dones, més marge

La categoria femenina va ser un poc diferent en el sentit que la vencedora, Noelia Valle, va utilitzar 1.58.05 per completar el recorregut, mentre que la segona va arribar sis minuts més tard. Es tractava de Sonia Chuvé (5Dedos Valencia), que era segona a la línia de meta, i que, això sí, aconseguia aquesta posició per només uns segons, 31 exactament, respecte a la tercera corredora, que era Mireia Briones (Never Stop Running).

PUBLICITAT

La curta: Campos i Murillo

El domini de l’equip Alex Campos es va notar en la prova curta de 9,5km. En ella, el mateix Álex Campos va ser el vencedor amb un crono de 46.08. Segon era Dani Regal (Green Power) i tercer Manuel José Castells (Serra Vernissa), els dos corredors en meta a 45 segons de Campos.

PUBLICITAT

En categoria femenina, la victòria va ser per a la corredora de l’Alex Campos Team, Isabel Murillo, que s’imposava amb 1.00.55. En menys d’un minut entrava en meta la segona, Natalia García (HCB), mentre que tancava el podi femení Amparo Talens (Olaso), amb 1.03.08.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. El CTV son sensaciones | Sense Límits Aventura - […] García i Valle dominen Gestalgar […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »