Seguí i Medina, la força a Moixent

La penúltima prova del Circuit de les Comarques Centrals de BTT corona els corredors del Multiesport-UCMontgó-Bioracer

Fotos: Multiesport

Abans que es tanque el Circuit de les Comarques Centrals han de passar moltes coses. La penúltima de les seues cites va ser el passat cap de setmana a Moixent. Una carrera amb molta pista, ràpida, però dura, molt dura. Es van imposar Alex Seguí i Gloria Medina (Multiesport-UCMontgó-Bioracer), però van passar moltes coses.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Seguí, per segons

Com va sent habitual en el Circuit, la victòria en homes es va decidir per segons. Són molts els noms que estan al davant, però sempre hi ha un que acaba demostrant que està un puntet per damunt dels altres. A Moixent aquest home va ser Alex Seguí.

PUBLICITAT

El biker va guanyar amb un temps de 1:45:24, 22 segons millor que Rafa Jordán (CC BiciStore Valencia). La batalla entre els dos va ser molt sentida fins la part final. Igualment, la tercera posició la va ocupar Abraham Collado (La Cava Team), amb 1:48:04.


Moixent, la penúltima


PUBLICITAT

Medina, de carrer

En categoria femenina, Gloria Medina va tornar a deixar clar que aquest Circuit té el seu nom. La del Multiesport-UCMontgó-Bioracer va vèncer amb més que solvència. El seu temps, 2:34:17, no va estar ni en el punt de mira de la segona classificada, Noemí Guillem (Rafael Abad), que va acabar amb 2:47:34.

PUBLICITAT

Per equips

En la classificació per equips, el Multiesport-UCMontgó-Bioracer va ser el millor amb els seus primers cinc components: Alex Seguí, Roberto Gómez, Jordi Gil, Óscar Fuentes i Carlos Copovi. El segon conjunt va ser Rafael Abad, mentre que tercers van ser els membres de La Cava Team.

PUBLICITAT

Cala Bandida

En el tram cronometrat que sempre genera tanta expectació, el Cala Bandida, el nom que va destacar per damunt de tots va ser el de Roberto Gómez. El del Multiesport-UCMontgó-Bioracer es va imposar amb una velocitat mitjana de 26,1km, això és 12:11 de temps. En segona posició va finalitzar Joaquim Gil (CC BiciStore Valencia), amb 12:19 i 25,8km/h de mitjana de velocitat, mentre que Alex Seguí va ser tercer en aquest punt amb 12:39, a una mitjana de 25,1km/h.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Polop tanca les Comarques Centrals | Sense Límits Aventura - […] Seguí i Medina, la força a Moixent […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »