Polop tanca les Comarques Centrals

El Circuit acaba el pròxim diumenge dia 3 a la localitat de la Marina amb una Marxa de BTT de 29km i 900m/+

Es tracta de la 8ª prova d’una competició que es va iniciar el passat mes de febrer

Des del mes de febrer hem estat parlant de les carreres de Beniarbeig, Benigànim, Villalonga, Llutxent, Senija, Castelló de Rugat i Moixent… i ara toca Polop de la Marina. Serà precisament aquesta localitat la que tanque el Circuit de BTT de les Comarques Centrals.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


INSCRIPCIONS

Les inscripcions per a l’última cita del Circuit, estan a un click:

PUBLICITAT

Huit proves en un calendari que ha aportat absolutament de tot, i sobretot emoció, adrenalina a cada prova i quilòmetres de passió per la bicicleta de muntanya. Ara es tanca, el diumenge 3, amb una cursa de fi de festa.


Seguí i Medina, la força a Moixent


PUBLICITAT

Polop de la Marina

Polop és la cita final, la prova que acabarà de decidir líders, podis i també el premi Cala Bandida de cada carrera. La competició ha estat durant mesos aportant una bona dosi d’emoció a tots els participants que, des de molts llocs de la Comunitat Valenciana, s’han acostat puntualment per gaudir d’uns recorreguts sempre diferents, uns més tècnics i altres més rodadors.

PUBLICITAT

29km i 900m/+

La prova de Polop de la Marina està preparada per ser un trencacames absolut. No hi ha més que mirar el perfil, amb un constant puja-i-baixa i amb un desnivell de 900 metres que serà un dels handicaps de la carrera. No hi haurà respir per als bikers. Es tracta de 29km que seran realment exigents perquè el ritme que es posarà d’inici serà alt.

PUBLICITAT

Favorits

De favorits tornarà a haver-ne molts a la prova de Polop, però sense dubte els que més números tenen per estar al davant són els que han demostrat ser els més forts en les últimes proves. Alex Seguí en homes o Gloria Medina en dones, que van ser els vencedors a Moixent, tenen aquest paper i aquesta obligació. AIxí mateix, en les classificacions per equips hem estat trobant els que són els favorits: Multiesport-UCMontgó-Bioracer, Rafael Abad o La Cava Team, entre altres.

PUBLICITAT

Emoció

La carrera començarà a les 9:00h des de la plaça dels Xorros de la localitat alacantina, i ho farà tenint present que serà una jornada festiva però també, esportivament parlant, de gran emoció. Està en joc l’última cita del Circuit de les Comarques Centrals. Una competició que ha tingut dos objectius: programar carreres de BTT per a tots els nivells i interessos, i integrar un territori que respira la bicicleta de les rodes grosses pels quatre costats.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »