Sí a Camíns de Cabres

L’organització confirma que es podrà disputar la prova nocturna del dissabte tot i el foc que va afectar una part de la zona

El paratge cremat és un lloc proper, però la senda de la carrera no ha patit el pas de les flames

Fotos: Grup Camins de Cabres

Diumenge es declarava a l’Alboi (Genovés) un incendi que afectava la Cova Negra i el territori del Trail Nocturn Camins de Cabres. El foc es controlava a meitat vesprada, i afectava a una zona propera al pas de la carrera que, el pròxim dissabte per la nit, vestirà de gala la muntanya. L’organització ha informat a SLA que la cursa es podrà disputar amb total normalitat i sense cap canvi respecte al que hi havia programat.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


INSCRIPCIONS

Encara queden places, porques, però en queden:

PUBLICITAT

Segons afirmen des de l’organització a SLA, “s’ha cremat un lateral, però la senda està bé”, i per tant tot continua com abans: “La carrera es fa”. Es tracta d’una cursa que aposta per dos recorreguts molt tècnics i durs, i que afegeix la dosi d’aventura que aporta córrer de nit. El més llarg, de 43km i 2.900m/+, és en paraules de l’organització “una carrera molt dura perquè és molt tècnica, i per això és una carrera diferent. No se’n fa una pareguda perquè està és molt canyera”. El curt compta amb 23km, amb 1.560m/+.

PUBLICITAT

Punts per a l’UTMB

La Camins de Cabres dóna tres punts en la seua distància de 43km per a l’Ultra Trail del MontBlanc (UTMB). Això també és un altre dels al·licients per als participants, més enllà de les sendes, pedres i zones més tècniques que fan d’aquesta cursa un lloc especial.


Camins de Cabres, nocturna oberta


PUBLICITAT

Queden 60 places

Les inscripcions estan funcionant molt bé. El límit que s’ha posat l’organització és 350 persones i ara mateix només queden unes seixanta places per cobrir. La prova de 23km compta ja amb uns 200 inscrits, mentre que la marató ha arribat al centenar. Així, es complirà amb els números semblants de l’any passat, si no se superen. En 2017 en van ser 313.

PUBLICITAT

130 voluntaris a la serra

Un dels detalls que parla de la importància de la seguretat durant tota la carrera és el nombre de voluntaris. Estan previstos quasi 150, dels quals uns 130 estaran repartits al llarg dels dos recorreguts, en encreuaments, punts de control, avituallaments i allà on sempre són necessaris.

PUBLICITAT

Material obligatori

Per a les curses l’organització recorda l’obligació de portar cert material sense el qual no es podrà competir. Una manta, xiulet, almenys mig litre d’aigua, telèfon amb bateria i el número de l’organització, piles de recanvi per al frontal… són coses que no es poden quedar a casa per participar en una cursa en què la nit juga també en el tauler de la partida.

Eixides: 20:45h i 21:00h

La carrera començarà a partir de les 20:45h de la nit del dissabte amb la prova de 23km. A les 21:00h s’iniciarà la cursa llarga de 43km. Ho faran les dues des del col·legi públic ‘Mare de Deu dels Desemparats a Genovés, situat al carrer Ausias March. La marató comptarà amb sis punts d’avituallament, mentre que la mitja marató en tindrà quatre. Els temps límits per fer les curses són 10:15h per a la cursa llarga, i 5:30h per a la curta.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cabres, Xosses i molt més | Sense Límits Aventura - […] Sí a Camíns de Cabres […]
  2. Camins i cabres guanyen a l’aigua | Sense Límits Aventura - […] Sí a Camíns de Cabres […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »