Autonòmic per equips a Cullera

El triatló va augmentant el seu nombre de campions; ara arriba el torn per als clubs i els relleus

La cita és a Cullera, diumenge 3 de juny a les 9:00h, en la 18ª edició de la seua carrera sprint

Ja són diferents els campions i les campiones autonòmiques que s’han anat coneixent en les últimes setmanes. Tant en duatló, que ja ha pràcticament desaparegut del calendari, com en els triatlons que ara o omplin tot, han anat fent-se els diferents campionats de la Comunitat Valenciana. Ara arriba l’sprint per equips i també la lluita pel títol de la Comunitat Valenciana en relleus. Serà a Cullera, diumenge a les 9:00h.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Equips inscrits

De moment en són uns 25 els equips que estan apuntats a aquesta competició. Superen el centenar de participants. Entre ells hi ha algun il·lustre del triatló com Emilio Aguayo, que competirà amb el seu club el CDM-ECL Avant Moncada. Un bloc que de segur estarà en la lluita pel títol.

PUBLICITAT

Circuit sprint

La prova és sprint, això és explosiva. Seran els clàssics números d’aquesta distància, amb 0,75 Km de natació a la platja de San Antonio, 20 Km de ciclisme en tres voltes de 6,6 km, i els cinc quilòmetres finals de carrera a peu que constarà de dues voltes.

PUBLICITAT

Sancions per anar a roda

Com sempre, s’ha de tindre molt en compte la normativa, i aquesta marca clarament que està absolutament prohibit anar a roda d’altres corredors o corredores que no siguen del teu equip. No es pot agafar l’aspiració d’aquells que t’avancen, sinó que s’ha de deixar distància en ample i en llarg. Hi haurà una zona habilitada per a la penalització en cas d’incomplir aquesta normativa.

PUBLICITAT

Quatre en meta

Dels equips, la normativa diu que per puntuar han d’entrar en meta almenys quatre components de cada bloc. Igualment, entre ells es poden ajudar durant la competició, però en cap cas ajudar-se d’elements externs a la cursa. Tampoc no podran eixir de les zones de transició fins que no siguen, almenys, quatre components.

PUBLICITAT

També de relleus

Però el Campionat Autonòmic d’aquest cap de setmana té a Cullera dos vessants. A més de ser per equips, també estarà la competició per relleus. Serà més curta, amb 0,3 de natació, 6km de ciclisme i 1,5km de carrera a peu. Compta, de moment, amb 11 equips de relleus i 6 de relleus mixtes.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Nous campions autonòmics d’equips i relleus | Sense Límits Aventura - […] Autonòmic per equips a Cullera […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »