Cabres, Xosses i molt més

El dissabte es disputen les dues carreres amb més nom del cap de setmana a Genovés i Crevillent

Diumenge el trail s’acosta a diferents llocs de la Comunitat i de zones pròximes: Catí, Casas Bajas i Enguídanos

La setmana ha passat volant. Tant que ja estem pensant en el dos dies de carreres que se’ns vénen al damunt. Hi ha competicions de trail tant dissabte com diumenge. Dissabte destaca el Trail Nocturn Camins de Cabres de Genovés, però també és un punt de molt d’interès la CxM Les Xosses de Crevillent. Per a diumenge estan reservades altres quatre proves: Catí, Casas Bajas i Chorreras del Cabriel a Enguídanos. Anem per parts.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Tot i el foc

Les flames van fer saltar les alarmes el passat diumenge, però el foc que es va declarar a la zona de la Cova Negra de Genovés i Alboi va acabar sent controlat. Malauradament el foc va fer mal, però la carrera es va confirmar aquesta setmana que continuava en marxa per al dissabte. Així, a les 20.45h serà l’eixida des de Genovés de la cursa de 23km, mentre que a las 21.00h començarà la marató. Carrera Nocturna Camins de Cabres. Tot està dit amb el seu nom.


Sí a Camíns de Cabres


PUBLICITAT

Xosses de Crevillent

Correr X Crevillent organitza dissabte la 7ª edició de les Xosses. La prova té solera i gent que l’estima per damunt de moltes altres proves, així que l’alta participació, juntament amb l’horari, prometen un bon dia de festa del trail. L’eixida serà des de la plaça de la Constitució, i l’oferta de proves, la següent: Trail de 14,50 Km i 500m /+ a les 19.00h; el senderisme a les 18.00h, amb idèntic recorregut i distància; i la cursa Kids, a les 18.15h amb 540m de distància.

PUBLICITAT

Pujada al Peloto

Des de Casas Bajas arriba la 5ª edició de la pujada al Peloto, prova que animarà el diumenge amb els seus 30km i un desnivell de 1.400m que passen per la serra als dos costats del riu Túria. El cim del Peloto està situat a quasi 1.300m d’altitud. El temps màxim per completar la distància dels 30km és de sis hores. També hi haurà una carrera més curta, de 12km i 400m/+.

PUBLICITAT

El meravellós Catí

Diumenge també hi ha una cita molt interessant a la província de Castelló. Catí ofereix la seua cursa de muntanya que ja superat la dècada d’existència i que en sumarà 11 anys en l’agenda esportiva. Té dues distàncies, la de 21km i 1.100m/+ i la de 12km i 550m/+. A més hi haurà un premi de meta volant al km 5 al millor segment d’Strava. La carrera és puntuable per a la X Lliga de Curses per Muntanya Castelló Nord.

PUBLICITAT

Estrena a Enguídanos

A vegades fem el salt a les comunitats limítrofes i en aquesta ocasió botem a Conca. La localitat d’Enguídanos viu la primera edició del Trail Chorreras del Cabriel. Es tracta de una competició per aquesta zona de gran valor natural i paisatgístic que anima als corredors i corredores a complir amb dues distàncies: 22km i 1.200m/+ i 12,5km i 400m/+. Les eixides estan marcades per a les 9.00h i les 9.30h, respectivament.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »