BTT: Polop, Gegant, Carlet

Es tanca el Circuit de les Comarques Centrals, però també protagonitza el cap de setmana el Gegant de Pedra i el Ciutat de Carlet

Són tres cites amb catxet. I molt. Una, la de Polop, que és la que diu adéu al Circuit de les Comarques Centrals. L’altra, la de Gegant de Pedra des de l’Alcora, perquè és el gran ultramarató de bicicleta de muntanya. I la tercera en discòrdia, Carlet, que acull la prova Open XCM de la Federació i que, a més inclou una marxa. Tot molt rodó.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Polop tanca

Després de huit jornades de la millor BTT, arriba el final per al Circuit de les Comarques Centrals. Serà diumenge a Polop de la Marina, una localitat que s’ha bolcat en l’organització del fi de festa d’una competició que ha viscut de tot des del mes de febrer quan va començar a Beniarbeig.


Polop tanca les Comarques Centrals


PUBLICITAT

29km

El circuit que es preveu a Polop aspira a fer les delícies dels participants. De la mateixa manera que ho han aconseguit la resta de recorreguts, aquest no serà menys en un entorn de BTT on les sendes, trialeres i zones també pisteres menys tècniques sempre acaben agradant tant als que van a mort a per la victòria com als que s’ho prenen amb una altra filosofia.

PUBLICITAT

Gegant: 165km

El Gegant de Pedra es va haver de retocar però ja està preparat per rebre els corredors el cap de setmana. Seran 165km finalment, i un recorregut que pinta realment bé. El no al seu pas pel Parc Natural del Penyagolosa va obligar a canviar algunes coses. L’organització espera que, amb tot, dissabte siga una cursa realment espectacular, perquè l’entorn ho mereix.


Colp al Gegant de Pedra


Una ajuda per al Gegant


PUBLICITAT

Carlet: 62km o 40km

Ni què dir Carlet… 8ª edició de l’Open Ciutat de Carlet, diumenge dia 3, amb les dues propostes de recorregut que fan realment por. La primera, la de l’Open XCM, suma ni més ni menys que 62km amb 1.250m/+. L’eixida d’aquesta carrera serà a les 9.00h, mentre que la segona, la marxa de BTT de 40km i 800m/+ arrancarà a les 9.30h.

PUBLICITAT

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »