El triatló mira a Cullera i Benicàssim

Es disputa el Campionat Autonòmic FTCV per equips i per relleus

Benicàssim viu el seu MD de les No Drafting Series, però a més incloent un olímpic i un sprint

Cullera és l’epicentre del triatló el dissabte com Benicàssim ho és del diumenge. En la primera localitat es disputa el Campionat Autonòmic per partida doble: per una part, els equips, i per altra, els relleus. En la segona, arriba el MD No Drafting Series per als amants del triatló de llarga distància.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

La Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana (FTCV) organitza un altre Campionat Autonòmic. En aquest cas és el torn per a dues modalitats: equips i relleus. Pocs són els clubs que s’estan apuntant a aquesta modalitat, però de moment ja eren uns 25 en la prova d’equips i 17 en relleus.

PUBLICITAT

Cullera, circuit ràpid

La localitat de Cullera és el centre d’aquests Autonòmics que decidiran als millors blocs de la Comunitat Valenciana. És aquesta població una cita obligada cada any amb el seu triatló. Destaca, com sempre, per ser una carrera ràpida, amb un circuit de ciclisme que permet agafar grans velocitats i guanyar temps al crono.

PUBLICITAT

Distàncies diferents

La distància en equips és la d’un triatló sprint, és a dir els clàssics 750/20/5, però en la modalitat per relleus la cosa canvia i es redueixen notablement. En aquest cas, tant en la cursa de relleus normals com de relleus mixtes, es correran 300/6/1,5.

PUBLICITAT

Benicàssim: 3 en 1

Castelló té a Benicàssim i la seua costa un paradís de triatló. Així es viurà diumenge quan començe la triple cita: un half, un olímpic i un sprint. En total ja sumen més de 350 inscrits que es divideixen en els 88 que faran la llarga distància, els 128 de l’olímpic i els 138 que hi ha, de moment, a l’sprint.

PUBLICITAT

Half: plat fort

El half té les següents distàncies i voltes: per començar, 1,9 Km de natació amb una volta, després 90km de ciclisme a dues voltes, i també dues voltes per fer els 21km de carrera a peu. Aquesta cursa és puntuable per a la Copa No Drafting de la FTCV.

Olímpic i sprint

Per altra part, l’olímpic comptarà amb 1,5km de natació, 44,5km de ciclisme i 10km de carrera a peu, amb tot a una sola volta. Pel que fa a l’sprint, els 750m de mar i els 17km de ciclisme seran a una volta, però els 5km a peu, a dues. Aquesta carrera sprint és puntuable per al Circuit Triatló Diputació de Castelló.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »