Camins i cabres guanyen a l’aigua

Abel Beltrán i Margarita Paucar vencen a la marató i José Davia i Gemma Macía a la cursa de 23km

La pluja manté en un ‘ai’ a l’organització, que es refà per poder realitzar la prova nocturna amb normalitat

Durísima la prova de Genovés. Ja s’havia avisat, que era molt tècnica, i tots els que es van apuntar ja sabien que, de dificultats, en tindrien un bon sac. Però amb el que no es contava va ser amb la pluja.

I quina pluja. Trombes d’aigua que van obligar a tallar la carrera en el quilòmetre 32 de la llarga, però que van deixar un bon sabor de boca ja que la intensitat amb què es van viure les hores prèvies per part dels organitzadors denotaven les ganes de fer-ho bé. Tot i els problemes, va funcionar.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Abel Beltrán (Sutrail) i Margarita Paucar (Desnivel+Trail) van ser els vencedors de la prova reina (45km), mentre que en la cursa de 23km els guanyadors van ser José Davia i Gemma Macía, els dos del Marathon Crevillent. Una doble distància. Un doble objectiu. Un mateix premi. Arribar a Genovés ‘vius’ després d’un recorregut memorable.

PUBLICITAT

Beltrán, campió

Va ser Abel Beltrán el vencedor de la prova en la categoria femenina. El seu temps va ser de 5:34:34, seguit per Antonio Pérez (CEM Les Llebres de Muro), que va arribar cinc minuts després (5:39:41). Només uns segons darrere de Pérez va arribar a meta el tercer home, José Miguel Villanueva (Trivici), amb 5:40:24.


Sí a Camíns de Cabres


PUBLICITAT

Paucar, dominadora

No va tindre rival Marga Paucar. Es va imposar en la distància reina amb un temps de 6:33:50 que a més la situava la 15ª de la general sumant també els homes. Quasi dues hores més tard va arribar la segona de les dones, Laura Salom (CE Tavernes de la Valldigna).

PUBLICITAT

23k: Davia i Macía

L’equip Marathon Crevillent es va apuntar el triomf en la prova curta de 23km, però no menys dura. També amb moltes parts tècniques i exigents, va proposar un circuit on hi va haver més participació. José Davia i Gemma Macía van ser els guanyadors.

En homes, Davia va guanyar amb 2:22:51 sobre el seu company d’equip, Emili Sellés, que arribava a la línia de meta amb 2:26:04. El tercer classificat era Pepe Llinares, del CA Sollana, i aconseguia finalitzar la prova també per baix de les dues hores i mitja, amb 2:27:45. En dones, Macía acabava amb un crono de 3:08:42, i l’acompanyaven al podi Andrea Hernández (Grup Muntanya Monòver), amb 3:24:31, i Pilar Arnedo, amb 3:28:50.

PUBLICITAT

Els locals, forts

La participació local va ser forta. El quart a meta en la carrera de 45km va ser un corredor del club organitzador: Tomeu Calabuig (Caminsdecabres), amb 5:45:32. Igualment, en la 5ª posició de la prova de 23km va finalitzar Vicent Antoli (Benigànim Trail), amb 2:33:13.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »