Seguí, Parreño i Medina, campions

El Circuit de les Comarques Centrals es tanca amb la victòria en la classificació femenina compartida entre Alicia Parreño i Gloria Medina

Saoro Moll i Parreño guanyen l’última carrera, la 8ª del calendari, a Polop de la Marina

Foto: Cronobike

Polop de la Marina era la huitena de les proves del Circuit de les Comarques Centrals de BTT que des del mes de febrer està enlluernant el calendari ciclístic de les rodes grosses. L’amenaça de pluja, dels forts aiguats que s’anunciaven, van fer que es posara en perill l’organització de la prova, però finalment es va disputar amb normalitat.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Moll i Parreño

Els vencedors van ser Saoro Moll (Xabia’s Bike-Faster Wear) i Alicia Parreño (CC Cronobike Altea), però en la general del Circuit queden tres noms: per una part, Alex Seguí (Multiesport-UCMontgó-Bioracer) com a vencedor en homes, i per l’altra l’empat a absolutament tot entre Parreño i Gloria Medina (Multiesport-UCMontgó-Bioracer).

PUBLICITAT

Amenaça de suspensió

L’amenaça de pluja que hi havia va suposar un maldecap per als organitzadors, que van haver de comunicar per les xarxes socials que la carrera es feia. Hi havia alguns dubtes els dies previs per l’aigua que s’esperava, però finalment la maquinària de Polop de la Marina va funcionar a la perfecció.


Polop tanca les Comarques Centrals


PUBLICITAT

Moll guanya

En categoria masculina el triomf a Polop va ser per a Saoro Moll. El corredor del Xabia’s Bike va vèncer amb 1:31:05, el que suposava un marge important respecte al segon classificat. Seguí, que era el líder, no va entrar en el podi però sent quart, com va acabar, li valia per finalitzar com a campió de la general del Circuit.

Locals també al podi

Rafael Mira, del CC Polop, va aconseguir la segona posició, amb un crono de 1:32:42 que confirmava que el circuit de sa casa el tenia controlat. Tercer en la carrera va ser Abraham Collado (la Cava Team), que va acabar amb 1:33:14.

PUBLICITAT

Parreño torna i venç

Després d’una setmana d’absència i de tres victòries en el seu sarró, Alicia Parreño va aconseguir imposar-se en la categoria femenina amb un crono de 2:09:50. A set minuts arribava la segona classificada i líder, Gloria Medina (Multiesport-UCMontgó-Bioracer), amb 2:16:58, mentre que en la tercera posició, tancant el podi femení, arribava Angela Cerdán de las Heras (C.D. Aguaviva Benidorm), amb 3:03:19.

Títol compartit

Tant Parreño com Medina sumaven, d’aquesta manera, el mateix número de victòries, de segones posicions i de terceres posicions. Per tant, sumaven els mateixos punts en la classificació general, així que l’organització del Circuit de les Comarques Centrals va decidir que el títol de la classificació general final era compartit entre les dues. Elles han estat les protagonistes d’aquesta edició amb la seua batalla damunt de la bici i la seua bona entesa fora de carrera.

PUBLICITAT

Equips: La Cava

Amb un temps total de 8:25:38, l’equip la Cava Team va guanyar en la classificació per equips. Ho va fer amb Abraham Collado, Josep Mut, Víctor Arias, Joan Lema i José Antonio Vicente. Amb 8:27:08 van ser segons els components del Multiesport-UCMontgó-Bioracer, amb Alex Seguí, Roberto Gómez, Oscar Fuentes, Jaume Canet i Rubén Bequio. Els tercers van ser els corredors del Rafael Abad.

Cala Bandida per a Moll

També hi va haver el clàssic tram cronometrat Cala Bandida. En aquest cas el millor temps va ser per a Saoro Moll, el qual finalment es va imposar també a la línia de meta. Segon va ser Carlos Copovi i tercer Juanjo Femenía.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »