Nous campions autonòmics d’equips i relleus

CDM-ECL Avant Moncada, CEC Antella-Frutas Tono, A300W Elche TCP i C.T. Arena Alicante per partida doble, guanyen en les modalitats per equips i relleus

Cullera va viure un cap de setmana complet, mirant al cel per les tronades que, tot i això, van permetre la celebració de la competició

Cullera, la gran Cullera, va acollir durant el cap de setmana una doble jornada de competició. Es determinava, i per una temporada més, els nous campions autonòmics. De què? Doncs ara el calendari determinava les competicions per equips i per relleus. CDM-ECL Avant Moncada, CEC Antella-Frutas Tono, A300W Elche TCP i C.T. Arena Alicante, aquests en homes i dones, van guanyar en les modalitats per equips i relleus. I tot, mirant al cel i les tronades que amenaçaven, però que van permetre la disputa de les carreres.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Intensitat màxima

Les carreres per equips són espectaculars perquè és una anguniosa batalla contra el crono. No hi ha treva ni descans, i la pressió de cada corredor i corredora és màxima: el resultat de tot l’equip està en joc. Si falla un, fallen tots. Així les coses, les eixides de tots els equips deixaven clar que hi havia una gran concentració.


Autonòmic per equips a Cullera


PUBLICITAT

Moncada en dones

En la prova corresponent al Campionat Autonòmic per equips femení, les triatletes del CDM-ECL Avant Moncada van ser les millors, amb una gran distància, amb un crono de 1:15:36. Segones amb un temps de 1:29:31 va ser el bloc de la S.D. Correcaminos, mentre que terceres van finalitzar les corredores de l’Alcudia Trialtó, amb 1:30:33.

Xics: Antella

La prova masculina va estar més ajustada, amb un podi en un marge de poc més de tres minuts. Amb 1:04:42, va vèncer l’equip del CEC Antella-Frutas Tono, seguit pel que formaven els homes del C.T. Arena Alicante, amb 1:05:42. El tercer lloc va ser per al CDM-ECL Avant Moncada, amb 1:07:26.

PUBLICITAT

Relleus femenins

Diumenge estaven en joc ja els títols autonòmics de relleus. En la prova femenina, el club A300W Elche TCP va dominar la prova amb 1:39:16, millors però per ben poc que les segones, les xiques del C.D. Aguaviva Benidorm, que van deixar el seu crono en 1:40:25. Terceres, les triatletes de la S.D. Correcaminos, a dos minuts de les segones, això és amb 1:42:25.

PUBLICITAT

El poder d’Arena Alicante

En la prova masculina es va veure el gran potencia del CT Arena Alicante. Els xics del club alacantí van destrossar el cronòmetre amb 1:17:51. Amb 1:23:18 va marcar el seu temps el CDM-ECL Avant Moncada per ser segons, mentre que tancava el podi masculí el CT Sueca, que finalitzava amb 1:24:01.

Mixtes: de nou Arena Alicante

En la prova que barrejava homes i dones, el Campionat Autonòmic va ser novament per als alacantins de l’Arena, que amb 1:56:05 van derrotar el Triesport Roquette, que no va arribar fins a les 2:10:32 de competició. Tercers van acabar el club CD Adesavi San Vicente Triatlón amb  02:12:51.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »