Aquatló: Autonòmic a Benicarló

Segueixen els Campionats que decideixen els millors i les millors de la Comunitat Valenciana: ara, en natació i córrer

La cita és a Benicarló, des de la platja el Morrongo, dissabte a partir de les 17.00h

Benicarló es vesteix de gala altra vegada per rebre una nova prova esportiva entre la natació i el triatló. Es tracta de l’Aquatló que, en aquesta edició, decidirà els campions de la Comunitat Valencia en aquesta especialitat. A més, Benicarló i la seua platja el Morrongo serà l’escenari també de la cita escolar matinal. Tot el dia en una jornada de mar i platja.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

La prova adulta, la que servirà per dictaminar els nous campions autonòmics, tindrà una distància d’un quilòmetre de natació i cinc de carrera a peu. Explosió màxima de condicions per a cada participant, perquè els segons corren i els rivals més. En concret, seran dues voltes de natació, l’arribada des de la sorra de la platja fins la carrera a peu que també seran dues voltes.

PUBLICITAT

Des de les 17.00h

La prova de Benicarló estarà dividida en horaris perquè una cosa serà l’Autonòmic, altra la cita popular, i altra el campionat de relleus per parelles. A les 17.00h arrenca tot amb la prova autonòmica masculina; tres minuts més tard, la femenina; i després ja el pas a la cita popular, a les 17.05h amb la masculina, i a les 17.07h la femenina. Un minut més tard es donarà l’última de les eixides, la de relleus per parelles. A les 18.30h està prevista l’entrega de premis.

Aquatlon escolars

Benicarló tindrà la seua cita d’aquatló escolar el mateix dia de la carrera dels majors. Però, serà de matí, a partir de les 10.00h. Hi ha una participació, de moment, d’uns 200 xiquets i xiquetes.

PUBLICITAT

També a Sant Vicent

Igualment, es disputarà a l’altra part de la Comunitat Valenciana, al sud, a Alacant, el II Aquatló Escolar de Sant Vicent del Raspeig. Serà a la piscina municipal, formarà part també de la respectiva fase provincial, i comptarà amb més de 250 participants. L’eixida, a les 9.30h del dissabte dia 9.

PUBLICITAT

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »