La MABO i els 27 valencians

El Campionat d’Espanya individual i de seleccions es disputa el cap de setmana a la cita de Borriol

La prova de 42km compta amb un desnivell de 2.500m/+, amb 14 homes i dones de la selecció FEMECV

El cap de setmana Borriol brillarà per tots els costats. Es disputa la MABO Bestile, una cita que ja per si sola té un nivell i un prestigi, però que enguany és també Campionat d’Espanya individual i de seleccions. La FEMECV compta amb un combinat de 27 esportistes, dels quals 14 (7 homes i 7 dones) competiran a la categoria sènior. Opcions sempre hi ha.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Tres recorreguts

La XII MABO, que comença a les 7.00h i tindrà 9h de límit per a completar-la en la seua versió llarga, compta amb tres recorreguts diferents per a les tres categories de la FEDME. Hi haurà la carrera cadet, amb 14 km i 800 m+, la júnior i també Copa d’Espanya de cegs amb 21 km i 1.200 m+, i la categoria sènior, amb 42 km i 2.550 m+, la qual serà la prova reina i és, sense dubte, la més esperada.

Dos bitllets per al Mundial

A més, aquesta cita atorgarà dos bitllets –la primera dona i el primer home– per al Campionat del Món que se celebra a Gran Bretanya, a Kinlochleven (Highlands d’Escòcia), el pròxim 15 de setembre.

27 valencians

La FEMECV ha fet la seua selecció. Així, la Comunitat Valenciana estarà representada per la selecció valenciana-Lurbel formada per 27 esportistes. Els seleccionats per Angel Font són, en sèniors 14, en júniors 8, i en cadets 5.

Set homes i set dones

La categoria sènior la formen 7 corredors i 7 corredores. En homes, els escollits són Mario Bonavista (Mur i Castell-Tuga), Miguel Angel Sanchez (Like sport Lurbel), Juan Martinez (Like sport Lurbel), Alex Juan (Mur i Castell Tuga), Sebastian Sanchez (Maratón Crevillent), Ricardo Cherta (Corremon) i Guillermo Albert (CE Amics Volta al terme de Fondeguilla).

PUBLICITAT

L’equip femení

En dones, la selecció la formen Eva Bernat (Like sport Lurbel), Ana Tauste (Like sport Lurbel), Aida Perez, Laia Cañes (CM Vistabella), Lluna Beltran (Like sport Lurbel), Tamara Canet (C. Amics Muntanyencs d’Algemesí) i Júlia Font (C.E. Amics Volta al Terme de Fondeguilla).

PUBLICITAT

Júniors

En júniors, la selecció compta amb 8 esportistes. Els seleccionats són: Gemma Herrero (C.E. Amics Volta al Terme de Fondeguilla), Mariola Sebastian (Cor i Montanya Puçol), Josep Gómez (BCS Trail d’Uixó), Borja Moya (C. Amics Curses populars Alcalà), Pablo Sanchez (Maratón Crevillent), Jordi Monferrer (C.M. At-Zenet), Joan Molina (Running Moró) i Elías Abad (C. Tragamillas).

PUBLICITAT

Cadets

En cadets, la selecció de la FEMECV-Lurbel, amb 5 joves esportistes, està confeccionada amb Laia Mateu (Cim Penyagolosa Xodos), Eva Sierras (Centre Excursionista Eldense), Abderrahim Hanzaze, Jordi Carratalà (C.M. At-Zenet) i Eric Blanco (C. Atmosfera Sport runnning).

ELS HORARIS

Dissabte comença la festa amb la Petit MABO per als xiquets, a les 16:30h. A les 17:00 començarà l’Expo MABO y el lliurament de dorsals a la fira del corredor. A les 18:00, la cerimònia d’inauguració del Campionat d’Espanya i la presentació de les seleccions autonòmiques. A les 19:30 serà el moment del briefing i a les 20:00 la taula rodona amb alguns dels protagonistes de la carrera. A les 21:00 es tancarà l’ExpoMABO i els dorsals fins el dia següent.

Diumenge, a les 6:40 serà el control de dorsals i de material obligatori de la MABO de 42K, i a les 7:00 l’eixida. A les 7:40 es repetirà el procediment, però ara amb els participants de la MABO 21K, que eixiran a les 8:00h, i a les 8:40 el mateix amb els cadets, que eixen a les 9:00. El tancament de la meta està previst per a les 16:00h. Abans, a les 12:00 y a les 14:00 es farà la festa dels premis de la MABO 21k i la MABO Bestile, respectivament.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Trails per a escollir | Sense Límits Aventura - […] La MABO i els 27 valencians […]
  2. Cañes, 3ª al Campionat d’Espanya | Sense Límits Aventura - […] La MABO i els 27 valencians […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »