Dies d’aquatlons i Copa MD

El triatló 113 MD de València centra el diumenge, sense oblidar l’Autonòmic d’aquatló que es disputa a Benicarló el dissabte

L’esport de les tres disciplines segueix a un ritme frenètic. No hi ha cap de setmana sense algun títol important en joc, i aquest que arriba no anava a ser d’altra manera. Dissabte es disputa a Benicarló el Campionat Autonòmic d’aquatló, però és que diumenge, a València, arriba la Copa d’Espanya de mitja distància amb el 113.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Autonòmic

Plats n’hi ha per elegir. Per no avorrir-se. El triatló ja ens té acostumats sabent que en plena primavera, amb l’estiu tocant a la porta, és temporada alta. A Benicarló es disputa el dissabte un títol oficial, un altre, ara el Campionat Autonòmic d’aquatló. La competició seran un quilòmetre de natació i cinc de carrera a peu. Que es podria dir que sembla poc, però s’han de fer ràpid, molt ràpid, perquè ací ningú regala absolutamente res. I menys si hi ha una corona entre els premis. L’horari, de vesprada a partir de les 16.00h.


Aquatló: Autonòmic a Benicarló


PUBLICITAT

Més aquatlons

La cita autonòmica és dissabte, però no serà l’única. Hi ha altres aquatlons que enlluernenel dissabte. A Benicarló, pel matí es disputa la prova de la fase provincial de l’Aquatló Escolar, però si aquesta fase castellonenca rep moltíssims participants, no serà menys la fase alacantina, que també dissabte se celebra a Sant Vicent del Raspeig.

PUBLICITAT

Copa d’Espanya

L’altra cita protagonista per la seua importància és el Valencia 113 MD. Aquesta prova, clàssica en aquest cap de setmana durant els últims anys, té el meravellós ingredient del No Drafting. Es disputa la prova olímpica, sí, que és bonica i més ràpida, però la que mana és la llarga, la de 113, la que és Copa d’Espanya.


La Copa, al 113 de València


PUBLICITAT

Des de la ‘Malva’

La prova comença a les 7:30h amb les diferents eixides i ho farà a un escenari tant valencià com la platja de la Malvarrosa. Cita ineludible d’aquest triatló, la Copa d’Espanya es vesteix de gala a la prova levantina. És molt el nivell i molts i moltes les triatletes que es donaran cita el diumenge a les diferents i nombroses eixides.

PUBLICITAT

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »