Trails per a escollir

El dissabte Javalambre mana, però el diumenge hi ha repartiment d’emocions

Aras de los Olmos, Alborache, la MABO que és Campionat d’Espanya o Aguamarga són alguns dels escenaris

És diumenge quan el món del trail valencià estarà més que mobilitzat. I repartit, ben repartit. De dalt a baix de la geografia de la Comunitat Valenciana hi haurà carreres. Per anotar-les, cal seguir el fil: la MABO, que és Campionat d’Espanya; Aras de los Olmos, que és la tercera prova del la Liga CXM La Serranía, Alborache i els seus Zorros; o Aguamarga de la Lliga Cross d’Alacant.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

CXM La Serranía

Aras de los Olmos és, després de l’Escarchón de Ademús i el MDT de Tuéjar, la tercera prova del calendari de la Liga CXM La Serranía. El recorregut puntuable per a aquesta competició regular suma 21km amb 1.068m/+. Fa olor a carrera ràpida i dura, com agraden a molts i moltes corredores. Qui no vulga tanta pols, té l’opció dels 10km.


Serranía: la 3ª, en Aras


PUBLICITAT

Zorros a Alborache…

A Alborache, el seu trail los Zorros, la seua cinquena edició, viu de la glòria que es mereix. És la del diumenge una carrera curta, apassionant, fulminant, de les que es queden tatuades en el cor. 15km i 390m/+, assequibles i meravellosos. Ja es deia en aquestes pàgines de SLA aquesta setmana: menys és més. Alborache oferta una carrera única per especial, i no té res a envejar a cap transatlàntic d’això del trail.


Alborache, menos es más


MABO, molta MABO

El Campionat d’Espanya individual i també per federacions ja està ací i no massa lluny. A la marató de Borriol, a la MABO, estaran els millors i les millors del trail nacional. És prova a nivell estatal, així que hi haurà molt, però que molt nivell. Entre ells, els 27 valencians que ocupen totes les categories. Opcions de podi sempre hi ha. S’haurà d’estar pendent de molts dels nostres.


La MABO i els 27 valencians


PUBLICITAT

Aguamarga d’Alacant

L’altra cita que implica un circuit és la de la Lliga Cross d’Alacant. Aquest cap de setmana, després d’alguns de descans, el calendari d’aquesta lliga regular arriba a Alacant de la mà del Cross Nocturn Aguamarga, cita que des del Plantío sumarà 9,5km de carrera que combina de tot: senda, pista, asfalt i fins i tot bancals. I, el més notable, que es veu quasi sempre la bahía alacantina.


Cross Aguamarga, de día y de noche


PUBLICITAT

Bejís i Bellús

Dos cites més són la CxM Bejís, que és la segona prova de la Liga CxM Alto Palancia, i el V Bellús Trail Mountain. Allunyats l’un de l’altre geogràficament, comparteixen eixe sentiment proper, de prova local i no per això menys emocionant. Al contrari. Bejís proposa dos recorreguts, un de 22km i altre de 15km. Sempre està bé poder elegir, com és igualment el cas de Bellús, que ofereix tres carreres: la curta en format marxa, de 10km; la mitjana que serà l’Spring Trail de 12,6km; i la llarga, el Bellús Trail, de 24,4km.

I dissabte, Javalambre

La 10ª edició del Perimetral Aramón Javalambre estarà omplint de suor i esforços la muntanya de Terol des de primera hora del matí. Per situar la localització: Estació d’esquí de Javalambre (Sector Lapiaz), a Camarena de la Sierra. Les carreres, quatre: Perimetrón Javalambre (41,3k +3.700mD+), a les 7:00h l’eixida; Perimetral Javalambre (25,8km +2.100mD+), amb eixida a les 9:00; MiniPeritral Javalambre (18,8km +1.300mD+), en marxa des de les 9:30h; i PeriSprint Javalambre (10,37k +1.000mD+), a partir de les 10:00h. Poc més es pot demanar.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »