Cañes, 3ª al Campionat d’Espanya

La MABO ofereix un espectacular Nacional amb la castellonenca al podi, Sebas Sánchez 11è i l’equip femení segon

Els bascos dominen la prova amb Aritz Egea i Sandra Sevillano campions a Borriol

Laia Cañes va ser la millor corredora de la Comunitat Valenciana al Campionat d’Espanya FEDME de carreres de muntanya. La MABO, disputada ahir a Borriol, va tindre protagonisme valencià al podi femení amb la castellonenca, que va anar a més en la cursa fins situar-se tercera. A més, el combinat femení va ser segon per seleccions. El millor corredor masculí valencià va ser Sebas Sánchez, que va finalitzar 11è. El triomf en el Nacional va ser per als bascos Aritz Egea i Sandra Sevillano.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Cañes de menys a més

Sevillano es va imposar en la categoria femenina dels 43km de la MABO, amb un crono de 4:57:33, després de remuntar posicions en la segona part de la cursa. María Mercedes Pila (Lagartu Running) va dominar la carrera, però finalment va acabar cedint terreny fins que Sevillano la va agafar. Pila va acabar amb 5:02:43, mentre que la tercera va ser una Laia Cañes que va anar de menys a més, recuperant terreny en la part més dura del recorregut, a partir del km 23, quan el recorregut feia un canvi aportant més duresa.

PUBLICITAT

3 dones al top10

La castellonenca va arribar a meta amb 5:03:31, a 48 segons de Pila, molt a prop d’una segona posició que va semblar tenia a tir si la cursa haguera durat un poc més. Però a més de Cañes, interessant, molt interessant va ser el treball de l’equip valencià femení, que va ficar en el top10 altres dues corredores: Aida Pérez, que va ser 8ª, i Ana Tauste, que va ser 10ª. A més, Lluna Beltrán va aconseguir la 12ª posició.


Os dejamos un vídeo resumen de lo que ha sido hoy la MABO Bestile, S.L. __Vos deixem un vídeo resum del que ha estat avui la MABO Bestile, S.L. #territoriMABO#csescenariodeportivoBestile, S.L. | Diputació de Castelló | DipuEsport Castelló | Ajuntament de Borriol | La Pobla Tornesa En Imatges | GVA Cultura i Esport | Fedme – Federación Española de Deportes de Montaña y Escalada | Carreras por Montaña FEDME | FEDERACIÓ D'ESPORTS DE MUNTANYA I ESCALADA DE LA COMUNITAT VALENCIANA | C.M. La Pedrera

Publicada por Marató de Borriol en Domingo, 10 de junio de 2018


La MABO i els 27 valencians


PUBLICITAT

Sebas 11è i Adell KO

Sebas Sánchez va ser el millor valencià amb la seua 11ª posició final. Sánchez va estar lluitant tota la carrera pel top10, posició en què es trobava Cristóbal Adell, que va haver d’abandonar. Adell estava en zona de podi a meitat de cursa, al pas del recorregut per la Pobla Tornesa, quan ocupava la segona posició. Finalment, no va acabar i va ser Sebas Sánchez el millor de la Comunitat Valenciana.

Egea domina

El campió va ser el basc Aritz Egea, que va dominar la prova de cap a peus, amb un ritmr de 5:42min/km i un temps de 3:59:33. Segon va ser Miguel Caballero (La Sportiva) amb 4:04:02, i cinc minuts més tard va arribar el segon basc en el podi, Julen Martinez de Estíbariz, amb 4:09:34.

PUBLICITAT

La selecció femenina, 2ª

En la classificació per seleccions, en dones es va imposar el combinat basc (21.06:15) amb els temps de Sevillano, Nahia Quincoces, Mayi Mujika i Laida Elizegi, mentre que en segona posició va finalitzar la selecció valenciana (21:14:06), amb els cronos de Cañes, Pérez, Tauste i Beltrán. Tancant el podi, Castella i Lleó (22:36:01), amb Patricia Muñoz, María Díez, Alma de las Heras i Verónica Sánchez.

Els homes, quarts

En seleccions masculines va vèncer el País Basc amb Egea, Julen Martínez de Estíbariz, Iker Oliveri i Asier Larruzea (16:54:55), segons van ser els andalusos, amb Juan Jesús Bravo, Raúl Ortiz, Juan Chacón i Juan Carlos Moya (17:27:33, mentre que els canaris van ser tercers amb Raúl Latorre, Alejandro Mayor, Javier Sosa i Estanislao Rivero (18:34:26). La selecció valenciana va finalitzar just darrere, en quarta posició, amb Sebas Sánchez, Miguel Ángel Sánchez, Álex Juan i Juan Martínez (18:40:05).

CARDONA I NAVARRO, EN EL 21K

En la cursa de 21km es va imposar, en homes, Ignacio Cardona (Lurbel Team People Sapiens) amb 1:53:25, seguit de Aleix Solé (Borges Trail) amb 1:59:04, i Miguel Marín (Trail Umbría La Plana), amb 2:00:52. En dones, la victòria fou per a Rosa Navarro (Tuga Outdoor Team) amb 2:14:34, seguida de Sonia Mundina, amb 2:22:38, i Natalia Gurchenkova (Marathon Crevillent), que va tancar el podi amb 2:26:10.

Cadets: triomf compartit

En la prova cadet del Campionat d’Espanya, el triomf masculí el van compartir en entrar junts Abderrahim Hanzaze (selecció valenciana) i Oriol Juan (UEC Mataró). Segon va ser David Gil (selecció extremenya FEXME), i tercer Javier Fernández (selecció canària). En categoria femenina, la catalana Laia Gonfaus (Mountain Runners Berguedà) va vèncer per davant de Alba de Mendiolagoitia (FEMPA) i Ane Iturria (Alpino Uzturre).

Nacional júnior

En la prova júnior del Campionat d’Espanya, en la cita masculina Daniel Osanz (GTACAM-Aragón) va guanyar la carrera sobre Nicolás Molina (CXM Andalucía) i Anartz Artola (CD Hernani). En la prova femenina, la basca Irati Zubizarreta va vèncer amb dos minuts sobre María Beringues (Mountain Runners Berguedà) i Yaiza Miñana (GTACAM-Aragón).

Cecs: Torres i Fuentes

Era també la 3ª cita de la Copa d’Espanya de cecs. En homes el triomf va ser per a Néstor Lara, mentre que en dones es va imposar María Isabel Fuentes.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

1 Comentari

 1. Hola buenos días, no se que pasa, pero siempre os olvidais de la misma persona (no sois los únicos).
  Creo que es más que destacable mencionar la cuarta posición obtenida en el Campeonato de España en categoría veterana femenina.
  Es una chica que no dice nada, que no hace ruido, pero que en todas las carreras lo da todo, no tira la toalla y siempre peleando por estar ahi arriba.
  Enhorabuena Gloria Company. Sigue así.

  Un saludo
  Rafa Erans.

  Escriu una resposta

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »