Roselló, 3ª al 113 de la Copa

La triatleta de Gandia acaba en el podi en la prova de la Copa d’Espanya celebrada a València

La carrera olímpica té color valencià amb Rana (Avant Moncada) i Rodríguez (Huracán)

El passat cap de setmana el triatló tenia una cita doble a València. Es tractava del triatló 113 que corresponia a la Copa d’Espanya de la distància, i de l’Olímpic No Drafting. La presència de triatletes de la Comunitat entre els millors va destacar amb Cristina Roselló (Triatlón Clavería Móstoles), corredora de Gandia, que va ser 3ª al 113, mentre que en l’olímpic les victòries es van quedar a casa amb Tosca Rana (CDM-ECL Avant Moncada) i Francisco Aleixandre Rodríguez (CT Huracán Cultbikes).

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Roselló, tercera

La prova llarga, la del triatló 113, va ser per a Anna Noguera (CA Igualada), amb un crono de 4:11:39. La catalana es va imposar en la natació, en el sector de ciclisme i va fer el segon millor temps en la carrera a peu. Segona va finalitzar Leonor Font (Ferrer Hotels), amb 4:24:20, mentre que tercera va ser la triatleta de Gandia, Cristina Roselló (Triatlón Clavería Móstoles), amb un temps de 4:34:23.


La Copa, al 113 de València


PUBLICITAT

En homes, a Toledo

La prova masculina va ‘viatjar’ a Toledo. Es va imposar Pakillo Fernández-Cortés (CD Trampolín Toledo), amb un crono de 3:48:08. Segon va ser Cristóbal Dios (AD Tr-Penta Terras de Lugo), amb 3:51:50, mentre que en la tercera posició i tancant el podi va finalitzar Jordi Montraveta (Fasttriatlón-CN Montjuic), amb 3:53:31.

PUBLICITAT

Olímpic valencià

La prova olímpica, no drafting també, va tindre color valencià. En homes va vèncer Francisco Aleixandre Rodríguez, del Huracán, per baix de les dues hores –va ser l’únic capaç de trencar aquesta barrera-, amb 1:59:46. En segona posició va acabar Manuel Fernández, del CD Trirunner Pozo Estrecho, amb 2:05:43. Tercer va ser Guillermo Jara (Triatlón Carabanchel), amb 2:06:26.

PUBLICITAT

Rana s’imposa

En dones també va triomfar una representant d’un club de casa. Va ser Tosca Rana, de l’Avant Moncada, la més ràpida, en acabar amb 2:24:12. Segona va ser Salut Borràs (Triatló Vialterra Algemesí), que va arribar a meta amb poc més d’un minut de Rana, amb 2:25:30. En tercera posició va finalitzar Clara Pérez (CDE Triatlón San Sebastián de los Reyes), amb 2:27:24.

AUTONÒMIC D’AQUATLÓ

El Campionat Autonòmic d’Aquatló disputat a Benicarló va acabar en homes amb Guillem Segura, del CT Arena Alicante, guanyador amb 31:04. El segon va ser Alejandro Berenguer, de La 208 Triatlón Club, amb 34:29 i tercer va ser Mario Rosell, del Tripuçol, amb 35:37.

En dones, l’Autonòmic va ser per a Sonia Ruiz, del Trivila, que va dominar de principi a fi amb 37:08. Segona era la triatleta del CD Aguaviva Benidorm, Eliana Sotelo, amb 37:35, mentre que tercera va finalitzar Ana Almer, del C.T. Arena Alicante, amb 39:42.


Aquatló: Autonòmic a Benicarló


Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »