Parreño vs Medina: duel de BTT

Les dues ciclistes recorden la “competitivitat i esportivitat” amb què han viscut el passat Circuit de les Comarques Centrals de BTT

“Ha estat molt bé, per repetir”, afirma la corredora del CC Cronobike Altea; “Ningú ha regalat res a ningú”, assegura la del Multiesport-UCMontgó-Bioracer

El Circuit Comarques Centrals BTT ha tingut molts noms protagonistes. Dos d’ells són dones, les dues que han fet la majoria de proves programades i que, finalment, van acabar compartint el títol perquè estaven empatades a tot. Absolutament a tot. Alicia Parreño, del CC Cronobike Altea, i Gloria Medina, del Multiesport-UCMontgó-Bioracer, van pujar juntes al podi de Polop, l’última cita, vestides del color groc de líders i guanyadores. Competitivitat i alhora esportivitat total.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Una contra altra

Només han estat elles lluitant per la victòria. És la realitat. Esporàdicament competia alguna altra en alguna prova, però entre elles estava tota la lluita. I aquesta batalla ha estat intensa. Molt. A més, no exempta de màxima competitivitat. “Va haver moments que fins i tot ens avançàvem en carrera i la que es quedava es desmoralitzava”, afirma Medina. Amb tot, les dues destaquen “l’esportivitat” d’aquesta lluita. “Ha sigut un show”, diu la corredora del Multiesport. Ha estat molt bé, per repetir”, coincideix Parreño.


Seguí, Parreño i Medina, campions


PUBLICITAT

Animen a les dones

“Ha sigut una llàstima que estiguérem només dues xiques”, afirma Parreño, que considera que estaria bé que augmentara el nombre d’elles. “Però trobe que no hi ha tanta afició a la BTT com a la carretera”, sentencia. En una línia similar es manifesta Medina, que creu que l’exigència dels recorreguts frena a les participants. “A mi m’agraden molt estes proves perquè són ‘canyeres’, de tècnica i pedra, però reconec que fer-les com a marxes per arribar a més gent és difícil”. “Hi ha dones”, assegura Medina, “però no vénen perquè hi ha molta duresa”. Creu que en serien més “amb marxes més rodadores”, però el circuit ara mateix “té molta gent potent”.


Seguí i Medina, la força a Moixent


Seguí i Medina guanyen el Llop


PUBLICITAT

Parreño recorda Senija

D’entre les huit proves del calendari, les dues tenen de preferides. Les dues, a més, van participar en set. “Em va costar més la de Senija perquè no estava jo molt bé eixe dia”, afirma Parreño, que considera que la “més exigent” va ser la de Castelló de Rugat: “Vaig anar amb uns de Moixent i anava fora de punt tota la marxa. Aquell podi va ser de tots”.


BTT: Gil i Parreño a Benigànim


 

Medina, encantada

Per la seua part, Medina considera que totes tenien un punt especial. En tot cas, té una menció especial per Benigànim i Senija. “Senija per les dues voltes al recorregut, perquè hi havia molt de públic i era molt divertit, no tenia res llarg que acabares fart, i Benigànim perquè qualsevol podia fer-la, tenia a més tot, senda, un túnel, pujades i baixades…”.

PUBLICITAT

Repetiran

Les dues estan convençudes que tornaran a repetir. Estan encantades amb el sistema de competició, els recorreguts, l’ambient i sobretot la competitivitat que han viscut entre elles. Altre detall que no volen passar per alt és el sector cronometrat de Cala Bandida. “Era un al·licient brutal per a que la gent s’esforçara molt més”, puntualitza Medina.

SEGUÍ, CAMPIÓ EN HOMES

En la batalla masculina, el nivell ha estat altíssim. De fet no són pocs els ciclistes que, arribats d’altres circuits més llunyans, es topaven amb uns corredors realment forts. Tant que la lluita pel títol ha estat molt cara. Finalment, va ser Àlex Seguí (Multiesport-UCMontgó-Bioracer) el vencedor, però després de huit carreres en què en cap moment es podia relaxar.


8 cites de BTT a les Comarques Centrals


Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »