Trail sense descans

El cap de setmana baixa el ritme, però això no vol dir que no hi haja opcions per escollir carrera

El cap de setmana en el món del trail alça un poquet el peu després d’unes setmanes frenètiques. Les gran competicions de caràcter nacional i fins i tot internacional han passat ja i ara toca recarregar piles. Hi ha dues maneres de fer-ho. Una és simplement descansar i no fer res, però com que això no sabem fer-ho, ens agafarem a la segona de les opcions. I aquesta és, evidentment, córrer. No serà per manca de carreres.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Tres cites

Són tres les que es presenten per a aquest cap de setmana. Cadascuna d’un color i a una zona. Tenim curses a Castelló, però també alguna fora del territori de la Comunitat. Són d’aquestes que, de properes com estan, sempre tenen un alt percentatge de participants valencians.

PUBLICITAT

Alt Palància en marxa

Arriba el moment de consolidar un circuit amb un bon atractiu. Es tracta de la segona edició de la Liga CXM Alt Palància, que celebra la segona de les seues proves després d’haver-se estrenat el cap de setmana passat a Bejís. En aquesta ocasió, arriba el trail de Chóvar, la 7ª edició de la CxM Chóvar, prevista per diumenge. Aquesta carrera inclou classificació minimalista.

21km i 11km

Consta de dues distàncies, una de 21km i altra d’11km que a més comptarà també per als juvenils. La primera compta amb un desnivell de +1350 metros, mentre que la segona serà de +710m, la qual cosa la fa bastant exigent. Cal recordar que és una carrera en zona Espadà. I amb això ja està dit tot…

PUBLICITAT

Sant Joan tanca

Castelló mana durant el cap de setmana perquè en té més, de curses. Serà Sant Joan de Moro una cita important perquè a més tancarà el Circuit de la Diputació. La carrera és la 17ª edició de la Petjada-Volta al Terme de Sant Joan de Moro. La cita és diumenge i la distància 20km. A més, es farà la primera entrega del regal Finisher.

PUBLICITAT

Subida al Poste

En la localitat de La Frontera, a Conca, es disputa la V Subida al Poste. Una cita, aquesta, que proposa dues distàncies. La curta, de 12,4K i 540mD+, amb eixida a les 10:30h, mentre que la llarga eixirà mitja hora abans, a les 10:00h, amb 17k i 977mD+ com a objectiu.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »