Triatló per totes les edats

A Almassora, l’Infinitri amb un half i un olímpic, i a Torrevieja l’sprint de la Lliga de Clubs Caixa Popular

El cap de setmana es disputen també aquatlons escolars a les tres províncies

Dos triatlons per als adults i tres aquatlons per als més menuts. És el que es presenta el cap de setmana. Les dues cites adultes són a Almassora, amb mitja i llarga distància, i a Torrevieja, on es disputa l’sprint que serà puntuable per a l’emocionant Lliga de Clubs Caixa Popular que fa que els diferents clubs s’hagen d’organitzar per seguir sumant punts i lluitar per les diferents categories.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Més de 600 a Torrevieja

La lliga de Clubs Caixa Popular segueix el seu camí amb el Triatló sprint Ciudad de Torrevieja. Aquesta cita alacantina compta a més amb altres dues distàncies: també té un supersprint i un olímpic. És la quarta cita d’aquest triatló que espera una alta participació: ja hi ha 300 en l’olímpic i altres 300 en l’sprint.

PUBLICITAT

Infinitri a Almassora

La llarga distància del cap de setmana és a Almassora. Se celebra el II Infinitri Half i Olímpic. Les distàncies variaran, òbviament, però en les dues carreres s’han intentat fer circuits còmodes. És a dir, tant en el half com en l’olímpic hi haurà una única volta de natació. 1.900m per a una, 1.500m per l’altra.

PUBLICITAT

Ciclisme i córrer

En la bici serà altra història. Donada la distància del half (89km), seran quatre voltes amb un desnivell de 182m. Pel que fa a l’olímpic, 45km en dues voltes i desnivell de 130m. Pel que fa a l’últim sector, la carrera a peu, similar concepte: 21km per al half amb quatre voltes, 10,5km per a l’olímpic amb dues voltes.

PUBLICITAT

Escolar… tres

Cita triple d’aquatlons escolars aquest cap de setmana. De fet, dos dissabte 16 i un diumenge 17. Un a la província de Castelló, altre a València i l’altre a Alacant. El castellonenc, a Vila-real a la piscina de l’Ermitori de la Verge de Gràcia, a partir de les 9:30h. Compta amb quasi 300 inscrits i forma part de la fase provincial.

També de la fase provincial, però de la valenciana, és l’aquatló d’Ontinyent. Compta amb uns 150 inscrits i es pot participar encara que no s’estiga federat. La cita, al Poliesportiu a les 9:30h. Per últim, la cita alacantina, fase provincial també, a la Vila-joiosa, a la platja del Torres, a partir de les 9:30h i amb una participació al voltant dels 250 joves esportistes. Són tres cites de promoció, la de Vila-real, la d’Ontinyent i la la Vila-joiosa, que sempre van bé per a aquest esport.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »