A un mes de l’estrena A Foc

El 28 de juliol a Fondeguilla comença la competició amb la primera de les cinc cites

Cronos, nocturnes algunes, i amb intensitat totes: és el que proposa Corremón

Hi ha aniversaris que són especials. Corremón compleix cinc anys i organitza cinc proves en un circuit modest… però intens. Tan intens que Cronos a Foc, com es diu el circuit, compta amb cinc proves, que no són moltes ni poques, però sí de les de fer força fins i tot amb els pèls. I per què? Perquè són carreres cronometrades, de pim pam. Però, té només aquest al·licient? No. Ni molt menys. L’altre és que la nit o la poqueta nit estaran presents a la majoria d’elles. La primera, la crono de Fondeguilla. Amb el preu de quatre es pot participar en cinc.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


INSCRIPCIONES

Inscripciones abiertas desde el 2 de mayo. La primera prueba, el 28 de julio:

PUBLICITAT

Estrena 28 de juliol

A finals del pròxim mes de juliol, el dia 28, arriba la primera de les cinc proves programades. Carrera a crono, nocturna, individual, i a Fondeguilla. L’eixida, a les 22:00h de la nit. Espectacle assegurat. I ja ho havíem dit: explosions, emocions, intensitat màxima.


Cronos a Foc, la alternativa


Les altres quatre

Però Fondeguilla només serà el tret d’eixida. La primera de cinc. La següent cita de Cronos a Foc serà el mig quilòmetre vertical de l’Aldea de la Hortichuela, a Alpuente. És la primera vegada que es fa aquesta carrera, i es farà l’1 de setembre, a les 18:00h.

PUBLICITAT

Fins desembre

El calendari s’allargarà fins el mes de desembre. Al setembre, després de la carrera de l’Aldea de la Hortichuela, arriba també una altra Crono Nocturna Individual, en aquesta ocasió la del Barranc de las Cañadillas, a Xiva, que també s’estrena com a carrera. El dia previst, el 14 de setembre a les 21:30 hores.

PUBLICITAT

Alcoi i Sot de Chera

Després, les dues últimes: El Mig KMV Corremón Alcoi, que se celebra per segona vegada, i que està posat per a l’11 de novembre a les 10:00h; i també la segona edició de la Crono Nocturna Individual Sot de Chera, el 15 de desembre, a les 19:00h.

PUBLICITAT

Calendari ITRA

Aquesta primera edició del Cronos a Foc formarà part del calendari oficial de la ITRA-International Trail Running Asociation (està en procés d’homologació). A més, compta amb la certificació mediambiental de l’AETRAIL-Asociación Española de Trail.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Fondeguilla obre el Cronos a Foc | Sense Límits Aventura - […] A un mes de l’estrena A Foc […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »