Aida Pérez, a l’Sky National

La corredora valenciana ocupa la tercera posició de la general del circuit després de dues proves

Queden per finalitzar l’Èpic Trail de Catalunya, l’Sky Race Comapedrosa d’Andorra i La Vara Trail de Múrcia

Aida Pérez (CA Baleària Dianium) és una de les corredores que està demostrant tindre un gran estat de forma. Va entrar en la selecció valenciana del passat Campionat d’Espanya disputat a la MABO, i no només això, sinó que va ser 8ª. Un top10 entre les millors nacionals. Aquesta temporada ha obtingut alguns altres bons resultats, com guanyar el passat circuit de la Marina o ser segona a l’Autonòmic… Es tracta d’una lluitadora que ara està en un nou projecte, l’Sky National Series en la modalitat Sky on, de moment, ocupa la 3ª posició de la general.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Dues disputades

S’han disputat dues curses i la valenciana ha obtingut una quarta i una tercera posició. Les proves van ser la Kanpezu IOAR, de 28km i 2.000m/+, on va acabar quarta, i la Marató de Montserrat, on va ser tercera després dels 42km i 2.300m/+. Amb aquests resultats, ocupa la tercera posició a la general de l’Sky National, i espera no només poder mantindré la posició, sinó lluitar per estar el més amunt possible.


Aida Pérez i Pol Rodríguez guanyen el Gegant


 


Cañes, 3ª al Campionat d’Espanya


PUBLICITAT

La pròxima, l’Èpic Trail

El calendari de l’Sky National Series s’allarga fins el mes d’octubre. La pròxima cita per a Aida Pérez serà el 20 de juny, quan es dispute el Buff Èpic Trail a Catalunya. Es tracta d’una carrera de 26 kms i un desnivell de 2.060m/+. En aquesta cursa, la corredora de la Comunitat haurà d’estar ben atenta i ben disposada a patir per aguantar la posició propera al podi, quan no lluitar per la victòria, que sempre és l’objectiu.


L’Ocaive situa els primers líders


PUBLICITAT

Comapedrosa i La Vara

El calendari de l’Sky National Series està format per cinc proves. La Kanpezu, Montserrat, l’Epic, a més de l’Sky Race Comapedrosa, que es disputarà a Andorra el pròxim 29 de juliol, i La Vara Trail, a Múrcia, el 10 d’octubre. La prova andorrana consta de 21m amb 2.300m/+, mentre que la murciana es disputarà sobre un recorregut en format marató, de 42km amb 2.900m/+.


La MABO i els 27 valencians


PUBLICITAT

Pérez, top10 a la MABO

L’última gran carrera que ha disputat la corredora del Baleària ha estat la MABO. La marató de Borriol va ser Campionat d’Espanya FEDME i va significar la seua consolidació com a top10 del panorama nacional. Aida Pérez va assolir la 8ª posició amb un crono de 5:18, a uns vint minuts de la vencedora, la basca Sandra Sevillano. Igualment, Pérez va ser la segona valenciana, darrere de Laia Cañes, que va acabar tercera a la prova de Borriol.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Podis de prestigi per a Aida Pérez i Víctor Bernad | Sense Límits Aventura - […] Aida Pérez, a l’Sky National […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »