Campus de triatló i valors

La FTCV organitza una trobada per a xiquets i xiquetes entre 7 i 14 anys per fer convivència i introduir-se en el triatló

La cita és al Campament de Talayuelas, del 25 al 29 de juny

El triatló són valors, i això és una cosa en la qual es vol posar l’accent. Des de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana (FTCV) es treballa amb intensitat en l’organització del “Campus Triatlón y Valores 2018”. Se celebra a Talayuelas (Conca), del dilluns 25 de juny al divendres 29.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Talayuelas

El Campament de Talayuelas serà el centre neuràlgic per a tots els integrants del campus. Es tracta d’un lloc privilegiat amb totes les condicions per passar una setmana d’aventura, triatló i fonamentalment rebre els valors que duu aquest esport.

Entre 7 i 14 anys

El “Campus Triatlón y Valores 2018” està dirigit a qualsevol escolar que tinga entre 7 i 14 anys. La idea és passar una setmana de multiaventura i triatló, una setmana que la FTCV anomena “TRI divertida”.

PUBLICITAT

Amb entrenadors

La setmana d’activitats estarà coordinada i dirigida per entrenadores i entrenadors de triatló. Seran els encarregats de guiar als participants en diferents activitats, tant esportives com lúdiques. La intenció és que ningú s’avorrisca i que totes i tots es porten una experiència única.

PUBLICITAT

40 places

Com que el Campament de Talayuelas té una capacitat limitada, també ho té el Campus. Així, la FTCV ha establert que la cita es tancarà quan s’arribe als 40 participants. Les inscripcions estan obertes. L’estància inclou pensió completa i desplaçament des de València, a més de les activitats de triatló.

PUBLICITAT

Material

Els 40 inscrits hauran de portar sac de dormir o llençol fi, tovallola de dutxa i de piscina, roba adequada i, si es té, maillot i culotte de ciclisme (si no, pantaló curt i samarreta), però també alguna peça de roba d’abric tipus xandall, tallavent, per si fa fred. Igualment, una bicicleta de muntanya, casc, ulleres de sol, bidó, barret de natació, crema solar i calçat esportiu. I si es té tritatge, també.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »