Lloret, ara a pel Nacional

La corredora del Delikia Sport-Kross acaba 2ª a l’Open d’Espanya de BTT

Considera la prova de Chelva la millor de l’Open “amb molt diferència”

Elena Lloret segueix lluitant per millorar a cada carrera i a força de sacrificis i batallar molt ho està aconseguint. Aquesta temporada ha pogut demostrar el seu alt nivell, i una de les cites més importants fins a dia de hui ha estat l’Open d’Espanya de BTT. Lloret ha acabat segona a la classificació general.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Confirma la 2ª

Elena Lloret era conscient que la primera posició era complicada. Rocío del Alba havia mostrat un estat de forma excepcional i sobretot que li tenia presa la mesura a la competició. Lloret, en tot cas, tenia assumit que ella havia de fer el que sabia: “Havia de fer la meua carrera i ja està”. Optar a la primera plaça només era possible en cas que a Del Alba li haguera passat alguna incidència.

PUBLICITAT

Vigilant

Durant la carrera que tancava l’Open, a Alcalà a principi del present mes de juny, la valenciana va haver de lluitar molt. Rocío del Alba va guanyar amb un temps de 1.29.40, mentre que Lloret acabava amb 1.33.25, a 3.45 de la vencedora. Tercera va ser Clara Fernández, que va amenaçar la segona posició de Lloret especialment en l’última volta, quan un problema de la valenciana va fer que retallara temps. Finalment, Fernández va acabar amb 1.33.57.

PUBLICITAT

El que li queda

Aquest final de temporada serà frenètic per a la corredora del Delikia. Lloret té previstos diversos objectius. “Ara queden molt poques carreres”, afirma, però espera obtindré un bon regust… La més immediata és la de l’última prova del Superprestigio, a Estella (Navarra), el pròxim cap de setmana. Després vindrà el Campionat Autonòmic de la Vall de Laguar i el Campionat d’Espanya, que és el gran objectiu. Lloret i el seu equip, igualment, estudien la fórmula per poder anar a la Copa del Món d’Andorra.

PUBLICITAT

Al Nacional, podi?

Una de les metes que s’ha posat la ciclista valenciana és precisament el Campionat d’Espanya. La cita és clau per a Lloret, que buscarà un objectiu clar: “L’any passat vaig acabar quarta elit, així que a veure si iguale aquesta posició o puc superar-me”. El podi, en tot cas, no es pot descartar donat la temporada que està fent.

Chelva, el millor record

De totes les proves del circuit de l’Open 2018, Lloret considera que la prova ‘de casa’ va ser la millor “amb molt diferència, el que millor sabor de boca em va deixar”. I no ho diu per ser la de la Comunitat Valenciana, sinó perquè creu que el circuit va ser el que va tindre “més nivell, però també per l’organització, i per un circuit molt xulo per als espectadors i les corredores”.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Copa del Món i Nacional per a Lloret | Sense Límits Aventura - […] Lloret, ara a pel Nacional […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »