Al Regajo, per equips

Arriba una nova prova de la Lliga de Clubs Caixa Popular amb el triatló Alt Palància

El cap de setmana es completa amb proves de triatló escolar a Villena i Navajas

El 29º Triatló per equips de l’Alt Palància, organitzat pel CT Alto Palancia, arriba sent el centre de totes les mirades del cap de setmana. I ho és perquè està sol en el panorama de triatló de la Comunitat per als pròxims dos dies. En el calendari hi havia el triatló cross de Villena, però finalment es va suspendre.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

El Regajo

La cita amb l’Alt Palància és el diumenge a les 8.00h a Navajas. Es tracta d’un triatló que forma part de la Lliga de Clubs Caixa Popular. Amb això, augmenta l’interès d’una competició que té com a atractiu la natació a l’embassament del Regajo. Un lloc especial que, a més, combina amb una bici espectacular i una carrera a peu dura.

PUBLICITAT

Per equips

La batalla està servida. Les distàncies són les habituals d’un triatló sprint (750/20/5), però la intensitat amb què es viu una carrera així en ser en equip és una altra cosa. L’organització ha previst un màxim de 120 equips, el que suposaria una participació de 720 triatletes.

PUBLICITAT

Villena era Autonòmic

La cita de Villena que finalment no es farà perquè es va anular era també Campionat Autonòmic de triatló cross. És una de les disciplines que queda per decidir en un calendari que durant les últimes setmanes ha estat disputant una pràcticament cada setmana.

PUBLICITAT

Proves escolars

El cap de setmana que arriba tindrà també proves escolars com els anteriors. En aquesta ocasió, en són dues, i les dues dissabte. A Navajas, coincidint amb la infraestructura preparada per al triatló Alt Palància del dia següent, se celebra la prova de la fase provincial de València. Igualment, a Villena està previst el triatló cross en la seua fase provincial alacantina.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »