Everesting solidari: 15 Tudons

La Fundació Asdent serà la beneficiada del repte del grup B3 que se celebrarà a Sella

Es tracta de pujar el port d’11km amb una mitjana de 5% de desnivell, fins sumar el desnivell del cim del món

No seran els primers en fer un Everesting Challenge, però no per això perd el seu interès cada vegada que algú anuncia que es proposa el repte. En aquest cas, novament en bicicleta, la idea és d’un grup d’amics de B3 que pretén pujar el port de Tudons, els seus 11km, en 15 ocasions. Els objectius són dos: complir amb els 8.848m de desnivell de l’Everest, i recaptar fons per a la Fundació Asdent que lluita contra la malaltia de Dent. La cita, el dissabte 30 de juny a Sella (Alacant).

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Dissabte

Cada vegada que apareix un repte d’aquest nivell sorgeix la mateixa pregunta. Seran capaços? Finalment sempre actuen diversos factors que fan possible o no la consecució del repte. Habitualment, és cert, s’aconsegueix. I és el que segur passarà amb el grup B3 que ha organitzat el B3 Everesting Challenge del pròxim dissabte.


Un Everest a l’OronetDoble Everest en bicicleta


PUBLICITAT

Des de les 5:30h…

L’eixida dels valents i valentes que s’atreveixen amb el repte serà a les 5:30h. Hi haurà un servei mèdic contractat amb ambulància inclosa, fins a les 2:00h de la matinada. Es tracta en tot cas de fer una eixida de bicicleta de llarga distància amb el control de la situació.PUBLICITAT

325km

Seran un total de 325km… i com? Doncs perquè es pujarà el port de Tudons, des de Sella, en 15 ocasions. L’ascensió compta amb 11km a una mitjana del 5% de pendent. Són per tant les seues 15 pujades amb els 15 corresponents descensos. Unes quantes hores, i un gran esforç físic però també i sobretot mental. Es tracta, en temps d’uns 45 minuts de pujada i uns 20 minuts de baixada.


Un Everesting per la filla


PUBLICITAT

Individual o equips

Es pot participar al repte solidàriament a través de la pàgina web de l’organització, però també in situ. Això vol dir que qualsevol pot fer tot el recorregut, una part o acompanyar. En tot cas, les inscripcions estan limitades a 50 ciclistes, i així com es pot fer individualment, també des de B3 s’anima a participar en equips de tres. Això serien 5 pujades per persona.


13 hores al Mont Ventoux


Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »