Autonòmic de BTT a Fontilles

Iván Díaz y Felipe Orts en homes, i Elena Lloret en dones, són els grans favorits

El recorregut preparat té de tot en els seus 4,4km de distància

Fotos: Joan Carles Chapa

Arriba el Campionat de la Comunitat Valenciana XCO. La Vall de Laguar-Fontilles, és l’escenari d’una prova que té preparat un circuit exigent, molt exigent. Però tan especial que no deixarà indiferent ningú. El CC Els Terrerets Orba organitza la carrera baix la supervisió de la Federació de Ciclisme de la Comunitat (FCCV).

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Els favorits

Felipe Orts, actual subcampió del món de CX, i Ivan Diaz, actual campió autonòmic BTT-XCO, són els grans favorits en elit masculí. Igualment, tenen números per estar al davant noms com Manuel Sánchez (campió de la Comunitat, d’Espanya i del món en Màster 30), que enguany correrà amb els elit. També cal destacar un corredor de casa: Adelino Moll, recentment proclamat subcampió de l’Open d’Espanya de BTT-XCO.


https://www.facebook.com/TrofeuBTTLaValldeLaguar/videos/1320148684795474/?t=142


Lloret, en dones

La favorita en elit femení és la campiona del Superprestigio MTB i actual campiona de la Comunitat. Parlem d’Elena Lloret, tota una referència per al ciclisme de muntanya valencià. També hi serà en la batalla la brasilera Raiza Goulao, del PMRA, que va participar als passats Jocs Olímpics de Rio. Pel que fa a la resta de categories, s’esperen els millors bikers autonòmics, com ara Dani Cepa en Màster40, Jorge Gómez en Sub-23 o Ariadna Ródenas en Màster30 femení.

PUBLICITAT

Sendes noves

Des de l’organització s’ha estat treballant durant mesos per deixar en el millor estat possible el circuit de 4,4km de la prova reina. Són moltes hores de treball mirant també les previsions meteorològiques que, en les últimes setmanes, més seques, deixen un panorama especial per a la disputa d’aquest Autonòmic.


L’autonòmic BTT més emocionant


PUBLICITAT

Totes les categories

La cita alacantina d’aquest Autonòmic suposa una reunió ciclista del millor que està donant la Comunitat en homes i dones, i en totes les categories. Hi participaran cadets, júniors, elite, sub-23, màsters 30, 40, 50 i 60, així com principiants, alevins, infantils, fèmines i promeses.

PUBLICITAT

Tot el matí

Des de primera hora es disputaran les diferents carreres amb les seues corresponents categories. Els màsters obriran foc a les 9:00h, mentre que els últims en competir seran els elit i sub-23, que eixiran a les 12:00h, i un minut després la carrera júnior.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »