Autonòmic olímpic a Castelló

Mediterránea Triatlón s’inicia amb la prova castellonenca de pròxim diumenge

A més de la cita per la corona de la Comunitat en distància olímpica, es disputen carreres sprint i supersprint

Segueixen les proves oficials que decideixen els campions i campiones de la Comunitat Valenciana. El triatló espera tindre el pròxim diumenge 1 de juliol els seus nous rei i reina de la modalitat olímpica. Castelló serà l’escenari d’una prova que tindrà el dia d’abans competició escolar. Cap de setmana on Castelló viu el triatló d’una manera molt especial.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Les proves

Es disputen diverses proves. L’sprint (750/20/5), l’sprint de relleus, el supersprint (350/10/2,5), el triatló de la dona la (350/10/2,5), l’olímpic (1,5/40/10) i l’olímpic de relleus. El Mediterranean Triatló seguirà en el calendari els 8 i 9 de setembre a València, i els 29 i 30 de setembre a Alacant.

PUBLICITAT

Horaris

Donat la quantitat de carreres que hi ha, ací es poden consultar els horaris de la jornada de diumenge del Castelló Triatló. De 6:45 a 9:00 es farà l’entrega de dorsals, des de les 6:45h a 7:45h s’obriran les zones de transició i seran els controls de material de l’olímpic.

PUBLICITAT

Les eixides

A les 8:00h començarà la competició amb l’inici del triatló olímpic. De 8:30h a 9:30h s’obriran els boxes per a les carreres sprint, de la dona i supersprint. I ja a les 9:45h, l’inici de l’sprint; a les 10:15h el supersprint; i a les 10:20h el triatló de la dona. Els trofeus es lliuraran a partir de les 12:00h.

PUBLICITAT

Escolar

Dissabte i diumenge hi ha proves escolars. Dissabte, a Manises el triatló cross escolar. Des del Poliesportiu Municipal i a les 9:00h. Igualment, la platja del planetari de Castelló acull el dissabte a les 17:30h l’aquatló escolar. Per últim, a Almenara, el diumenge, des de les 9:00h, el Triatló Escolar. La cita és a la platja Casablanca.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »