Crivillés, al Canal del Nord

El nadador alacantí travessarà al juliol els 35,4km entre Irlanda i Escòcia

Aspira a conquerir el títol internacional dels Sets Oceans que no té cap espanyol

Parlem ara d’un d’aquells reptes que sempre criden l’atenció perquè pel mig hi ha quilòmetres i quilòmetres i distàncies en entorns en absolut fàcils. Parlem de natació i de nadadors preparats per demostrar que estan capacitats per fer coses que la majoria de gent no es pot ni tan sols plantejar-se. Parlem de 35,4km nadant entre Irlanda i Escòcia, al Canal del Nord.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Els Set Oceans

Cap espanyol ha obtingut encara el títol internacional dels Set Oceans i un nadador de la Comunitat Valenciana ho té en ment i programat. Es tracta de l’alacantí Jorge Crivillés, que durant el mes de juliol intentarà unir les localitats de Donaghadee i Portpatrick, en una travessa de natació d’alt nivell.


Un alacantí al Japó


PUBLICITAT

En porta 4

Fins el moment, l’alacantí ha aconseguit travessar el Canal de Santa Catalina a Califòrnia, el Canal de Tsugaru al Japó, el Canal de La Manxa a Anglaterra i el Canal de Molokai a Hawai.


Un pioner a Hawai


Solidari

El repte és personal de Crivillés, però també amb un rerefons de solidaritat. L’alacantí prendrà part en aquesta aventura a benefici dels pacients oncològics de GEPAC (Grupo Español de Paciente con Cáncer), patrocinat per la Fundación Asisa.

PUBLICITAT

Entre el 3 i el 10

Crivillés intentarà el repte del Canal del Nord entre els dies 3 i 10 de juliol. I ha escollit aquestes dates perquè les condicions meteorològiques poden ser millors. Seran 35,4km a unes aigües fredes, amb temperatures per baix dels 14 graus i en una travessia que pot durar almenys dotze hores.


Un nadador sense fronteres


PUBLICITAT

Entrenament

Per preparar aquesta cita de gran nivell, aquest repte en mans de molt pocs al món, Crivillés ha entrenat a les aigües obertes d’Astúries o Vigo. L’alacantí viatjarà a Irlanda el 27 de juny per tindre temps d’entrenar en aquelles aigües i aconseguir una bona climatització.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Estret de Cook per a Crivillés | Sense Límits Aventura - […] Crivillés, al Canal del Nord […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »