Dues rodes a Fontilles i Xest

La Vall de Laguar acull el Campionat Autonòmic amb Díaz, Orts i Lloret entre els favorits

Al Circuit de motociclisme es disputa dissabte i diumenge la clàssica 24h Cyclo Circuit

El cap de setmana es reserva per a dos fronts amb les dues rodes. Amb la calor i el molt bon temps a la Comunitat, sense dubte el panorama convida a vestir-se d’esport i eixir a la carretera, a la muntanya i, com en aquest cas, a un circuit tancat on també gaudir de les bicis. Les dues cites de dissabtei diumenge són de prestigi. La primera, amb la btt i amb el Campionat Autonòmic XCO que se celebra a La Vall de Laguar-Fontilles. La segona, amb les 24h de ciclisme que proposen al Circuit de Xest.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Favorits a Fontilles

Sense dubte la gran competició pel fet d’estar en joc un títol és a la Vall de Laguar. És Fontilles un circuit mimat i exigent, molt exigent, però a l’alçada d’un Campionat Autonòmic. Estaran en la lluita Iván Díaz o Felipe Orts, però també Elena Lloret, que està tenint uns mesos bastant dolços.


Autonòmic de BTT a Fontilles


PUBLICITAT

4,4km cuidats

El circuit de Fontilles està cuidat al detall. Fa mesos que es treballa en ell i en aquesta última setmana s’han estat perfilant els últims detalls. Ara toca que comencen a rodar els corredors i les corredores. Des de les 9:30h que comencen les competicions, fins passat el migdia quan arrenquin els elit, l’espectacle estarà assegurat.

PUBLICITAT

24h al Circuit

Una de les cites del cap de setmana sobre rodes no parla de bicicletes tot terreny, ni molt menys, sinó de pura velocitat i resistència. Es tracta de les 24h Cyclo Circuit que es disputen el dissabte 30 i el diumenge 1 al Circuit de motociclisme de Xest.

PUBLICITAT

Pura resistència

Serà una cursa per equips, on els integrants es rellevaran segons l’estratègia que decidisca l’equip. Els conjunts estaran formats per dos ciclistes, amb un màxim de huit participants amb classificacions masculina, femenina i mixta. També es pot disputar la prova en solitari les 24 hores.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »