Prèvia del cap de setmana de Trail

Dissabte es disputa el II Anfibios Trail d’Anna i diumenge la XIV Cursa Font de Vida de Benassal i el III Trail de Bronchales

El cap de setmana s’escalfa amb les curses de trail. Mana entre les tres cites que hi ha programades la de Bronchales. Menú de gran nivell el que organitzen a la serra de Terol. Quatre proves en un mateix dia… però si volem anar més enllà, el calendari ens ofereix el dissabte l’Anfibios Trail d’Anna, i el diumenge la Cursa Font de Vida de Benassal.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Quatre a Bronchales

Bronchales es vesteix de gala perquè compta amb quatre carreres. Els trails de 13k, 25k i 43k, i el running de 22k. Una cita que pretén agrair l’estima dels participants que en les dues anteriors edicions ja han respost amb una gran afluència a la carrera.


Huele a Bronchales


PUBLICITAT

Heras, Azara i Abadía

La gran cara que arriba al trail de Bronchales serà Miguel Heras. El corredor, a més, estarà acompanyat per altres noms molt interessants. Azara García també correrà la prova marató, mentre que serà a la xarrada tècnica en què també participarà Antonio Abadía.


Heras, en Bronchales


PUBLICITAT

Font de Vida

Una carrera que no decep mai és la Cursa Font de Vida. Es disputa a Benassal, i compta amb 21km i 900m/+. Es tracta d’una carrera que és puntuable per a la Lliga Castelló de Nord. L’eixida està prevista per al diumenge 1 de juliol a les 7:30h.

PUBLICITAT

Amfibis a Anna

Ja ho diu el nom. Amfibis. Així se les gasten a Anna, que proposen una nova edició, la segona, de l’Anfibios Trail. Es tracta d’una carrera de 9km  i 300m/+ en què serà imprescindible creuar nadant els 70 metres del llac d’Anna. L’eixida de la carrera serà a les 18:30h del dissabte 30 de juny.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »