Júlia Font, a per l’Europeu de Trail a Macedònia

La corredora d’Alfondeguilla integra la selecciò espanyola que diumenge 1 de juliol pren part al Campionat d’Europa de Trail  

La corredora d’Alfondegulla Júlia Font participarà pròxim diumenge al Campionat d’Europa de Trail que tindrà lloc a Skopje, a Macedònia pròxim diumenge 1 de juliol. Font forma part d’una selecció de 6 membres on estarà acompanyada per Sheila Avilés i Yolanda Martín en categoria femenina, mentre que en homes els representants són Daniel Osanz, Jesús Ángel Rodríguez i Joel Aubeso.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Prova internacional…

11 km per a demostrar la seua valua. Es queda curta la distància per al que ella està habituada, però Júlia Font marxa a Macedònia amb la confiança de fer un bon paper als Campionats d’Europa de Trail que tindran lloc pròxim diumenge i on estarà representant a la selecció espanyola RFEA, al igual que en altres ocasions ha participat als Mundials Junior a la Youth Skyrunning World Championship on va aconseguir pòdium al 2017.

Un pòdium Mundial


PUBLICITAT

PUBLICITAT

Bons ànims..

La corredora d’alfondeguilla arriba en bon estat de forma físic i anímic a este Campionat d’Europa després que haja aconseguit recentment les victòries a la Woman Trail a la Vall d’Uixó, a la Petjada a la Volta al Terme de San Joan de Moro que li han servit per a retrobar-se després de la decepció personal d’haver de retirar-se al Campionat d’Espanya FEDME a la Marató de Borriol passat 10 de juny.

Una progressió imparable


PUBLICITAT

EL CIRCUIT: VODNO

El circuit que haurà d’afrontar Júlia Font i la resta de representants de la selecció espanyola és un recorregut de 10,9 km amb 739+ que té com a protagonista el Vodno, muntanya ubicada al sudest de la capital Skopje. EL recorregut serà una doble volta i una doble pujada al Vodno arribant a 950 metres d’altitud i amb rampes màximes de desnivell de 32% de pujada i el 29% de baixada.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »