Triatlons de Castelló a Alacant

El Mediterranea Triatlo arriba a la platja del Planetari castellonenc amb una alta participació i sent Campionat Autonòmic de distància olímpica

El cap de setmana passa per la mar. I menys mal, amb la calor que està començant a ser ja estiuenca, estiuenca. Hi ha dues proves programades per als adults, i moltes altres per als xiquets i xiquetes en edat escolar. Castelló amb el Mediterranea Triatló, i Santa Pola amb el seu Triatló Cross, són els que manen.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Mediterranea és Autonòmic

Castelló té dos punts de vista. Un el de la carrera, que combina diferents distàncies entre sprint, supersprint i també olímpic. I després l’olímpic en sí, que per ell sol és Campionat Autonòmic i que comptarà amb noms de gran nivell entre els favorits.

PUBLICITAT

Molta participació

270 triatletes formaran part de la carrera corresponent a l’Autonòmic. Però les xifres són altes també en les altres curses. En l’sprint també se superen els 200 inscrits i inscrites, i el supersprint sumen també quasi el centenar per a una prova que, tant en homes com en dones, intenta acostar aquest esport als que ho volen provar.

PUBLICITAT

Santa Pola, Cross

I ara viatgem de punta a punta. De Castelló fins a Santa Pola. Allà es disputa el Triatló Cross amb un recorregut de 1.000m de natació, 18,8km de bici de muntanya i 4,8km de carrera a peu. Com a característica diferent, dir que la prova de natació no és la clàssica eixida i arribada en el mateix punt de la platja.

Natació linial

S’eixirà d’un punt (platja de Llevant, junt a Kiosko Peña Grande), mentre que la meta estarà a l’avinguda Santiago Bernabéu, al Parking Playa Varadero. La carrera començarà amb la primera de les eixides, a les 10:00h.

PUBLICITAT

Triatlons escolars

És un cap de setmana d’infinitat de proves per als més xicotets i per als que estan en ple creixement. Els triatlons escolars se succeeixen. Dissabte 30 de juny es disputa el Triatló Cross Escolar de Manises, corresponent a la fase provincial de València.

Al dia següent, el triatló viu més moviment amb els triatletes del futur amb el Triatló Escolar d’Almenara, que és fase autonòmica, i el Triatló Escolar d’Elx, que és fase provincial d’Alacant. També es disputa, però dissabte en aquest cas, l’Aquatló Escolar de Castelló.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »