Emocionant Autonòmic olímpic

Alberto Romero (Moncada) guanya gràcies a una gran carrera a peu, mentre que Sonia Ruiz (Trivila) ho fa amb una natació on fica sis minuts a les seues rivals

Castelló acollia ahir el Campionat Autonòmic de triatló en la distància olímpica. El títol en joc va ser per a Alberto Romero (CDM-ECL Avant Moncada) i Sonia Ruiz (Trivila). Els dos triatletes van cimentar les seues victòries gràcies a tindre dues destacadíssimes actuacions en dos sectors ben diferents. Ell va sentenciar en la carrera a peu i ella ho va fer quasi d’inici, amb una molt bona natació. Els dos, a més, van ser els vencedors absoluts. Ho expliquem…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Romero, poderós corrent

En la prova masculina, Alberto Romero es va imposar gràcies a la seua carrera a peu. El valencià va fer un minut menys que el segon classificat, superant a tots en l’últim segment, la qual cosa li va donar la victòria. El seu temps final va ser de 1:53:06, després de córrer els últims 10km de carrera a ritme de 3:14 amb un crono de 30:20.

PUBLICITAT

Risco i Gómez, al podi

El podi masculí el van completar Miguel Risco, del CT Arena Alicante, amb un crono final de 1:54:12, a 1:06 de Romero. Tercer al podi va finalitzar Agustín Gómez (Betraining Activa Club), a 2:03, amb 1:55:09. En quarta posició va finalitzar Jaime Bonet (Avant Moncada), a 3:34; cinquè va ser Francisco Manuel Ramírez (Trivila), a 4:29.

PUBLICITAT

Ruiz, per 9 segons

La natació va ser la disciplina que va coronar Sonia Ruiz. Cap opció va donar a les seues rivals amb els seus 23:33 en la mar del Grau de Castelló. Més de sis minuts va posar a l’aigua entre ella i les seues màximes rivals. Ruiz va acabar amb un temps total de 2.16:17, seguida de María Luisa Guillén (SD Correcaminos), amb 2:16:26, el que va suposar només 9 segons de diferència…

El podi el va completar Julia Hofer (Triatlón Castellón), amb un crono de 2:18:17, a dos minuts exactes de Ruiz, mentre que en les cinc primeres es va situar també Eliana Krist Sotelo (CD Aguaviva Benidorm), a 4:06, en la quarta posició, i Neus Lluch (CEC Antella-Frutas Tono) en la cinquena, a (8:30).

PUBLICITAT

Sprint

La victòria en la prova sprint de la cita castellonenca del Mediterranea Triatlón va ser per a Jorge Serra (CT Laboratorios SYS) i Sandra Gans (CT Huracan Cultbikes). Els dos van estar acompanyats al podi per Pedro Fernández (CDE Triatlón San Sebastián de los Reyes) i Miguel Soria, i Laura Martínez i Liliana Castelló (Sanus Vitae Team), respectivament

Supersprint

En la prova curta, el supersprint, en una intensa jornada de triatló al Grao de Castelló, es van imposar Miguel Lorente (CEA Bétera) en homes, i Alicia Crespo en el triatló de la dona.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »