Lloret i Díaz es confirmen

El Campionat Autonòmic de BTT a la Vall de Laguar deixa com a guanyadors la corredora del Delikia i al de Cultbikes

El circuit de Fontilles-La Vall de Laguar va fer gaudir els participants i els espectadors ahir. Va ser la cita del Campionat Autonòmic de BTT-XCO. Els guanyadors van ser, en elit dones, Elena Lloret (Delikia Sport Kross), i en homes Iván Díaz (Cultbikes-Specialized). Els dos eren els favorits i es van confirmar com a tals…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Lloret, sense rival de casa

Elena Lloret es va vestir el mallot de campiona autonòmica en vèncer en aquesta carrera tot i ser segona a la prova per darrere de la brasilera Raiza Goulao. La de Primaflor-Mondraker va guanyar amb 1:15:28, mentre que la valenciana va acabar a 1:11 d’ella. Això sí, entre Lloret i la segona classificada de la Comunitat Valenciana va haver un món.


Lloret, podi a l’Open d’Espanya


PUBLICITAT

El podi femení

Amb Lloret com a vencedora final de la prova autonòmica, la segona i la tercera posició valenciana la van completar Amparo Chapa, de la Vila-Joiosa, i Mireia Baquedano (Cultbikes-Specialized), a 12:02 i 13:04 de la brasilera, respectivament.


Lloret, ara a pel Nacional

“Fer la meua carrera”

Elena Lloret analitzava la carrera: “Raiza va com un coet i jo sabia que havia de fer la meua carrera intentant que ella no se me n’anara molt”. La corredora del Delikia es va imposar en un circuit que va catalogar de “totalment diferent a altres any i molt divertit”.


PUBLICITAT

Díaz en homes

Molt de nivell en la prova masculina, on es va imposar el potencial d’Iván Díaz. El de Cultbikes va vèncer amb un crono de 1:34:35, amb Adelino Moll (Terrerets Orba) a 26 segons en la segona posició, i tancant el podi Sergio Mantecón (Trek), a 3:17.


Autonòmic de BTT a Fontilles


PUBLICITAT

Les altres dues posicions que completaven el top5 van ser per a dos corredors també de molt nivell. Quart va finalitzar Manuel Sánchez (Mundo Bike), a 4:36, mentre que a 5:10 de Díaz va finalitzar Felipe Orts (Mutua Levante-Bioracer). Orts tanca d’aquesta manera la temporada per començar a preparar la pròxima campanya de ciclocròs.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »