La selecció, quarta al Nacional

El Campionat d’Espanya d’Autonomies es disputa a Badajoz amb una bona actuació del conjunt de la Federació de Triatló

Les dones valencianes van ser segones, els homes quarts i el relleu va acabar en 5ª posició

El passat cap de setmana es va disputar a Badajoz una intensíssima doble jornada de triatló amb el Campionat d’Espanya d’Autonomies. La selecció valenciana va lluitar pel podi fins el final, tot i que finalment a la general va acabar en la quarta posició. La segona posició de l’equip femení, la quarta del masculí i la cinquena del relleu que tancava la competició, van fer possible tancar el Nacional amb la quarta posició. Galícia va ser la vencedora.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Empat amb Castella i Lleó

La Comunitat Valenciana va finalitzar quarta en la classificació definitiva del Nacional de triatló. Ho va fer amb 49 punts, els mateixos que Castella i Lleó. El títol va ser per a Galícia, que en imposar-se en dones i en relleus va assolir la victòria amb 52 punts. Segona va ser Andalusia, amb 51.

PUBLICITAT

En dones, segones

En la carrera femenina es va imposar la selecció galega, amb un temps total de 4:57:15, i amb Joselyn Brea, Iria Rodríguez, Carla Castaño, Ana María Santiso, Inés Castaño i Marta Barbeito. Però el resultat més esperat va ser el de les valencianes, que amb Noelia Juan al capdavant, van ser segones amb un crono de 5:05:18. La selecció de la Comunitat Valenciana la formaven Juan, Sara Alemany, Andrea Fernández, Yaiza Saiz i Ana Almer. En tercera posició va acabar Andalusia, a 5:06:09.

PUBLICITAT

En homes, quarts

En homes, la història va estar molt més ajustada. La victòria va ser per a Castella la Manxa amb un temps de 4:28:39, seguits pels representants de la Comunitat de Madrid, amb 4:29:45, i Andalusia en tercera posició, amb 4:29:57. En la quarta posició, els valencians van finalitzar amb un temps de 4:30:26, amb els triatletes Javi Lluch, Adrián Sáez, Guillem Segura, Josep Gómez i Adrián Año.

PUBLICITAT

Relleu

La prova de relleus va ser de nou per a Galícia, amb 1:16:52, seguida de Castella i Lleó, amb 1:17:25 i Andalusia, amb 1:17:40. Quarts van ser els asturians, amb 1:18:52, mentre que la selecció valenciana, amb 1:18:59 va completar la carrera en la cinquena plaça.

BRONCE ESCOLAR

Se sumaban los puntos de la prueba masculina, femenina y por relevos. En la competición escolar masculina, en formato acuatlón, los triatletas valencianos consiguieron estar delante en la natación y unido a un segmento de carrera a pie fuerte fueron capaces de obtener buenas posiciones, que con la suma de tiempos de los tres primeros les hizo estar primeros en la clasificación de selecciones masculinas. A nivel individual acabaron 2º Jesús Jiménez, 6º Javier Lluch, 7º Arnau Rosaleny, 10º Miguel Baidal.

En el escolar femenino, el segmento de natación fue bastante exigente y en carrera a pie las valencianas se pusieron en posiciones delanteras con la 4ª plaza. Unido a los puntos de los chicos situaban a la Comunidad Valenciana 2º en la clasificación provisional escolar, con 35 puntos, tras la primera jornada de competición. A nivel individual, en mujeres acabaron 7ª Lucía Navarro, 17ª Andrea Cernuda, 20ª Sara M Gimena, 26ª Sara Navarro.

En el Campeonato de España Relevo Mixto Escolar, la Comunidad fue tercera, y con la suma de puntos de la prueba individual masculina y femenina junto con los puntos del relevo, acabaron el Nacional con un bronce.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »