Podis de prestigi per a Aida Pérez i Víctor Bernad

Aida Pérez acaba tercera a la Buff Epic de Barruera, mentre que Victor Bernard tanca també el podi al Gran Trail Peñalara

Bons resultats per al trail valencià fora de les nostres fronteres. I de la mà de dos corredors que estan portant el trail valencià a cotes molt altes. Aida Pérez i Víctor Bernard van aconseguir dos podis, dues terceres posicions, a la Buff Epic de Barruera (Catalunya) i al Gran Trail Peñalara (Madrid).

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Pérez a l’Sky National

Segueix la batalla d’Aida Pérez per situar-se entre les millors a l’Sky National Series. La corredora de la Comunitat Valenciana assaboreix la zona del podi en la general gràcies a la seua tercera posició del passat cap de setmana a la Buff Epic de Barruera, a Catalunya. Es tractava d’una cursa de 26km i 2.060m/+ en què va finalitzar per darrere d’Anna Carnés i Ester Casajuana, primera i segona, respectivament.


Aida Pérez, a l’Sky National


PUBLICITAT

Baixant a mort

“D’aquesta cursa estic molt contenta, però molt, no només pel resultat, sinó més per com ha anat la carrera”, assegurava la corredora que confessava que “no tenia cames” a l’hora de pujar, i que aleshores va decidir jugar-se-la baixant. “Baixant ho he deixat tot, tinc els quàdriceps allà dalt”, afirmava només acabar la cursa el passat diumenge.

PUBLICITAT

Inesperat podi

La dels Poblets va començar molt ràpid, va patir en les pujades i quan va veure que era entre les deu primeres va accelerar en la baixada. “No m’esperava aquest resultat”, va assegurar, “perquè en tot cas un top10 estava bé, però un podi ni m’ho podia imaginar amb el nivell que hi havia”. En tot cas, Pérez assumeix que si va obtindré aquest resultat és per alguna cosa: “Sembla que estic bé de forma”.


Aida Pérez i Pol Rodríguez guanyen el Gegant


Ara, Andorra

Aida Pérez està en un gran moment de forma i això ho diuen els seus resultats dels últims mesos. Ara les pròximes curses per a l’esportista són el Comapedrosa Sky Race, a Andorra, el pròxim dia 29, i l’última del calendari de l’Sky National, que es disputa a Múrcia: La Vara Trail de Caravaca (14 d’octubre).

PUBLICITAT

Bernard a Madrid

Pel que fa a Bernard, la seua gran actuació al Gran Trail Peñalara li va valdre el podi. El valencià va lluitar molt a la carrera dels 65km, que comptava amb un desnivell de 2.700m i que va ser per a Pablo Villalobos. El temps del vencedor va ser de 5:41:41, mentre que segon va acabar David López amb 5:57:22. Per la seua part, amb 5:59:23 va finalitzar el valencià Bernard.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »