Cherta, campió de Copa promesa

El corredor valencià s’imposa en la general nacional de la Copa de Carreres per Muntanya FEDME a falta de la cursa puntuable de Vistabella

Porta una gran temporada: campió autonòmic de la seua categoria i tercer absolut

Ricardo Cherta va ser tercer al passat Campionat Autonòmic en categoria absoluta i primer en promesa. El jove corredor està en un gran estat de forma i ho ha corroborat amb el títol de campió de la Copa d’Espanya promesa 2018. Està com en un núvol. Assegura que quasi ni s’ho creu a través de les seues xarxes socials, però el ben cert és que el seu treball d’entrenament i la seua lluita contra les adversitats han donat un bon fruit.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Futur

Cherta entrena i fa el que pot. Escolteu, com tots. Però és jove i apunta maneres. Això no ho diu ni la premsa ni el seu entorn ni ningú, sinó els seus resultats. Són bons i les proves són l’Autonòmic de Fondeguilla, on es va veure al podi absolut, i ara la Copa d’Espanya, on ja s’ha assegurat la victòria en la categoria promesa a falta d’una prova per disputar.


Bonavista i Bernat, campions autonòmics FEMECV


PUBLICITAT

Tot i la lesió

Ell assegura que no va tindre una bona actuació a Zumaia. Ni li va agradar el seu temps ni les sensacions que va tindre, però la seua segona posició li va servir per assegurar la victòria a la Copa. A Zumaia es va imposar Abdelfatah Dalal Jirari, amb un crono de 5:15.05, mentre que Cherta va acabar segon amb 6:10.72.


La selecció valenciana CxM s’estrena a la Copa


PUBLICITAT

Sempre al podi

Cherta es va imposar en la prova inicial de la Copa. Va ser al Gran Premio Villa de Alhaurin el Grande Trail Cara los Tajos de Màlaga del passat 25 de març. A la segona cita, a la Garganta de los Infiernos, Jerte (Càceres), va acabar tercer, mentre que a la Panxampla, a Tarragona, va ser novament el guanyador promesa. La segona posició a Zumaia li assegura els punts per ser campió, abans de la cita que tancarà la Copa, a Vistabella del Maestrat, el pròxim 5 d’agost.


La MABO i els 27 valencians


PUBLICITAT

“Assimilant”

El corredor assegura que està encara “assimilant” el que ha aconseguit. Es troba “immensament feliç per complir un somni, un somni molt treballat, amb moments bons i altres no tan bons, però sobretot amb moltíssima il·lusió”. Cherta apunta al futur: “Seguirem somiant, això només acaba de començar”.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »