Jonatan Flor, a la Copa del Món

L’escalador d’Elda farà les tres primeres proves de la cita mundial

La competició comença aquest cap de setmana a Villars (Suïssa), i seguirà a Chamonix i Briançon

Foto: Albert Giné

Jonatan Flor segueix amb els seus passos endavant en l’escalada i ho fa tornant al circuit mundial. El pròxim cap de setmana comença la Copa del Món, i ho farà amb la presència de l’escalador d’Elda. Primera cita a Villars, Suïssa. De moment, estarà present a les tres primeres proves.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Tres primeres

Flor ha confirmat la seua presència a les tres primeres cites de la Copa del Món. Aquest cap de setmana la competició arrenca a Villars (Suïssa). La següent prova serà ja a França, a Chamonix, de l’11 al 13 de juliol, i la tercera on estarà l’alacantí serà, també a França, en concret a la localitat de Briançon, que acull la tercera prova de la Copa del Món els díes 20 i 21 de juliol.


La temporada perfecta de Jonatan Flor


PUBLICITAT

Representants espanyols

No serà Flor l’únic representant espanyol a aquestes cites mundialistes. A Villars estarà juntament amb Javi Cano, Eric López, Sergio Pastor, Jerome González y Bittor Esparta. A Chamonix, hi seran també Flor, López, Pastor, González i Ramón Julián. Així, a Briançon, l’escalador d’Elda estarà acompanyat per Cano, López. Esparta Sergio Verdasco, Ramón Julián i Javi Blázquez.


Jonatan Flor i Mari Carmen Alarcón repeteixen pòdium a Tortosa


PUBLICITAT

Tot el calendari

La Copa del Món té un calendari que s’allargarà fins el mes d’octubre. A més de les cites de Villars, Chamonix i Briançon amb presència alacantina de la mà de Flor, el calendari alberga altres cinc proves: Arco (Itàlia), el 27 i 28 de juliol; Munich (Alemanya), el 17 i 18 d’agost; Kranj (Eslovènia), el 29 i 30 de setembre; Wuijang (Xina), el 20 i 21 d’octubre; i finalment Xiamen (Xina), el 27 i 28 d’octubre.


La FEDME premia Urko Carmona i Jonatan Flor


PUBLICITAT

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »