Podi al Mundial de marxa nòrdica

L’equip Lurbel-FEMECV participa a Polònia al Campionat del Món

Elia Antón acaba 2ª en la prova de 21km de la seua categoria (-39 anys)

El passat cap de setmana es va disputar a Mosina (Polònia) el Campionat del Món de marxa nòrdica, amb representació de marxadors i marxadores de la Comunitat Valenciana, de la mà de l’equip Lurbel-FEMECV. Huit integrants van formar part de la competició, en una cita que englobava curses de 5km, 10km i 21km. La FEMECV va aconseguir un podi amb Elia Antón.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Elia Antón, segona

La representant de la FEMECV Elia Antón va aconseguir pujar al podi en la categoria de -39 anys. Antón va ser segona amb un temps de 2:48:05 en la prova dels 21km. D’aquesta manera, es convertia en l’única participant de la Comunitat en ser a la zona de privilegi.

PUBLICITAT

8 representants

A més d’Antón, van participar en la prova dels 21km Víctor Candela, amb 2:27:54, Andrés Mora (2:37:06), Antonio Davó (2:41:31), Jorge Castells (2:42:57), Regina Fonseca (2:45:12), Cruz Carrasco (2:45:28) i Peli Torres (2:47:27).

 


Nous campions de marxa nòrdica


PUBLICITAT

Esport de futur

Són molts i moltes, i cada vegada més, els que s’animen a introduir-se en el món de la marxa nòrdica. Al llarg de la passada primavera, i també en els últims anys, s’estan incrementant les activitats i competicions en aquesta especialitat que va viure a la Comunitat el seu dia de festa amb la passada edició del Campionat Autonòmic, a Elx, que també va ser Copa d’Espanya.


Elx es bolca amb la marxa


PUBLICITAT

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »