Copa del Món i Nacional per a Lloret

La corredora de la Vila-Joiosa espera poder obtindre el seu millor resultat a la prova del Principat

Després de ser campiona autonòmica i brillar a la Copa i al Superprestigio, apunta també al Campionat d’Espanya de Moralzarzal

És la millor corredora de BTT de la Comunitat Valenciana. Després dels seus grans resultats a la Copa d’Espanya de BTT, al Superprestigio i al Campionat Autonòmic de BTT-XCO, Elena Lloret (Delikia Sport Kross) afronta unes setmanes frenètiques. Entre els seus objectius, dos molt importants. El primer, la Copa del Món XCO que es disputa a Andorra el pròxim cap de setmana. I el següent, el Campionat d’Espanya a la localitat madrilenya de Moralzarzal.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

A la Vall de Laguar, la setmana passada es va proclamar campiona autonòmica en vèncer amb molta solvència davant d’Amparo Chapa, de la Vila-Joiosa, i Mireia Baquedano (Cultbikes-Specialized). Va eixir a fer la seua cursa, i pensant en el que li ve al damunt ara.

PUBLICITAT

Descans i a per totes

Aquesta setmana passada va ser de descans, perquè van decidir que anar a la Copa del Món d’Itàlia no era convenient. Així, les següents proves són la Copa del Món d’Andorra al Vallnord Bike Park de la Massana del pròxim cap de setmana, i el Nacional de BTT, del 20 al 22 de juliol a Moralzarzal.

PUBLICITAT

“Llevar-me l’espineta”

A la cita d’Andorra, l’objectiu de l’alacantina no serà un altre que completar la cursa de la Copa del Món. “Vull intentar acabar la carrera, llevar-me l’espineta”, assegura, perquè a Alemanya i República Txeca no ho va poder fer: “Una carrera no ix sempre com tu penses”.

PUBLICITAT

Totes les ganes

Lloret afirma que viatja a la prova del Principat amb “ganes de fer-ho bé internacionalment”, però sap que una cosa són les carreres de casa, les nacionals, i altra molt diferent quan es presenten en l’eixida corredores de molta qualitat com les de la Copa del Món: “És molt difícil i hi ha molt nivell”.

AL NACIONAL, PODI?

Pel que fa al Campionat d’Espanya, la seua idea és millorar el resultat de l’any passat. Fa un any va ser quarta, i vol el podi: “Vull intentar fer el de l’any passat o fins i tot superar-me, però ja veurem”. La prova d’Andorra ha de deixar l’alacantina en un estat de forma idoni per fer front a la prova del Nacional.

Més dades:


Lloret, ara a pel Nacional


Lloret, podi a l’Open d’Espanya


Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Els valencians de la WC d’Andorra | Sense Límits Aventura - […] Copa del Món i Nacional per a Lloret […]
  2. Medalles valencianes a Moralzarzal | Sense Límits Aventura - […] Copa del Món i Nacional per a Lloret […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »